Вхід | Реєстрація

У Кобеляки приїде Азаров

У Кобеляки приїде Азаров

Журналістам «ЕХО» стало відомо, що прем’єр-міністр України збирається приїхати до нашого міста з робочим візитом.

Цю інформацію ми прочитали на офіційній сторінці Миколи Азарова в мережі «Facebook». У повідомленні йшлося про те, що прем’єр-міністр України збирається приїхати з робочим візитом у Полтавську область. Зокрема, і в Кобеляки. До нашого міста його запросили для урочистого закладання капсули під майбутнє будівництво плавального басейну, який збираються побудувати вже цього року. Імовірна дата його приїзду — початок червня. За неофіційною інформацію, спеціально до візиту високоповажного гостя в Кобеляках та районі відремонтують усі дороги й тротуари. Скільки на це витратять грошей і з яких джерел буде відбуватись фінансування, поки що не відомо. Та сума, певно, на це потрібна не маленька. Однак, незважаючи на те, що Микола Янович приїде на початку літа, до його приїзду почнуть готуватися вже через тиждень, тільки-но з доріг зійде сніг. Імовірно, ремонтні роботи розпочнуться з центральної вулиці Шевченка.

 

«ʎхіwɔ qнǝɓ» їіǹʞɐ хɐʞwɐd ʚ ɐнǝmіwεоd ɐниʚон


Автор: Сашко ГАДЮКА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2013, 09:19 | Кобеляки | Політика
1. Бувалий / 4 квітня 2013, 08:56
5. podrobnosti ua пише:
«Посилання на podrobnosti.ua
А чому ж місцеві ЗМІ та громадські організації з "ініціативними групами" про це а ні пари з вуст? Може тому, щоб не сприйняпи це за першоквітневий жарт? А де ж видатні "екологи"? Хотілося б також знати про можливий негативний вплив майбутнього свинокомплексу на заповідник. Чи не повтікає все живе з нього, як це скоро робитимуть біличани зі своїх Біликів?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації