Вхід | Реєстрація

Виплати до 9-го травня знову зростуть

Про це минулого тижня повідомили у новосанжарському управління праці та соціального захисту населення.

Постанова Кабінету Міністрів України від 13-го березня 2013 року встановлює виплати одноразової допомоги у наступних розмірах:

Інвалідам І групи — 2415 гривень;

Інвалідам ІІ групи — 2110 гривень;

Інвалідам ІІІ групи — 1895 гривень.

— Кожного року розміри цих виплат зростають, — говорить начальник управління праці та соціального захисту населення Наталія Гомля. — І вже до 5-го травня люди отримають ці кошти.

Для прикладу демонструє минулорічну Постанову. Відповідно до неї інваліди І групи отримували 2200 гривень, ІІ групи — 1920 гривень, ІІІ групи — 1720 гривень.

У цьому році учасники бойових дій та колишні малолітні в’язні концентраційних таборів отримають по 745 гривень; члени сімей загиблих та дружини (чоловіки) померлих інвалідів війни, учасників бойових дій, учасників війни — по 375 гривень; учасники війни та колишні в’язні концтаборів — по 135 гривень.

Усього в районі різні допомоги до 9-го травня отримають 2130 чоловік.
 


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2013, 16:06 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації