Вхід | Реєстрація

Анастасія Дейнека їде на Всеукраїнський конкурс

Анастасія Дейнека їде на Всеукраїнський конкурс

30 березня в Полтаві відбувся обласний етап конкурсу «Таланти багатодітної родини». Честь Кобеляцького району відстоювала п’ятнадцятирічна Анастасія Дейнека з села Кунівка.

Цього року конкурс «Таланти багатодітної родини» святкував свій ювілей — десять років. У конкурсі змагалися діти віком від 9 до 16 років із багатодітних та малозабезпечених родин. Вони мали змогу проявити себе у восьми номінаціях: «Вокальне мистецтво», «Патріотична пісня», «Хореографія», «Музичне виконання», «Образотвор-че мистецтво», «Художнє та авторське читання», «Оригінальний жанр» та «Декоративно-ужиткове мистецтво». Загалом, за путівку в фінал змагалися 180 конкурсантів. І лише 30 із них вибороли право брати участь у Всеукраїнському конкурсі, який відбудеться на березі Чорного моря. Серед них і наша землячка Анастасія Дейнека.

Загалом, дівчина брала участь у цьому конкурсі вперше і отримала неабияке задоволення. Тим більше, Настя виборола перемогу аж у двох номінаціях: «Вокальне мистецтво» та «Патріотична пісня».

Музичний керівник дівчини Валентина Дейнега дуже задоволена такими успіхами своєї вихованки. Вона стверджує, що після завершення конкурсу її учнів запрошували взяти участь у всеукраїнському та міжнародному фестивалях.

— Я рада, що на наших дітей звернули увагу і відзначили їх таланти, — каже керівник.

Загалом, Анастасія Дейнека займається вокалом із самого дитинства. Вона є постійною учасницею більшості районних заходів. Дівчина неодноразово брала участь у районних та обласних конкурсах. І в деяких, до речі, виборювала призові місця. Досить часто Настя виступає зі своїми двома молодшими сестричками, які також мають хороші вокальні здібності. Юна співачка стверджує, що вона на досягнутому не зупиниться і буде постійно вдосконалюватись, аби здобувати все нові й нові перемоги.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. New York / 9 квітня 2013, 07:07
конкурс «Таланти багатодітної родини»

Який тільки даун придумує такі назви для конкурсів! Чим відрізняється талант з багатодітної родини від таланту, в якого немає брата чи сестри?

— Вчора я виступав на концерті.
— Якому?
— Ну... м-м-м... "Таланти багатодітної родини".
— А ти шо, з багатодітної сім’ї?
— Да...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації