Вхід | Реєстрація

Театр «Материнка» виховує гуманне ставлення до довкілля

Театр «Материнка» виховує гуманне ставлення до довкілля

3 квітня у Новосанжарському НВК відбувся виступ екологічного театру «Материнка». Семикласники показали одноліткам та учням молодших класів виставу, у якій закликали любити і берегти природу.
Розмови в залі припиняються з появою на сцені олівців саме тих кольорів, які присутні у веселці. Вони весело розповідають про різнобарвну дугу, що «стала серед степу й воду п’є з долини». Раптом на сцену вибігають чорний та коричневий олівці, що символізують забруднене довкілля, упродовж вистави вони намагаються зафарбувати природу у брудний колір, але їм це зробити так і не вдається, адже природа, як виявилося, має чимало друзів.

Після завершення виступу директор школи Микола Решетило особисто вітає учасників театру із призовим місцем в обласному етапі конкурсу.

— Я йшов сюди, щоб подякувати вам за гідний захист честі нашої школи, але тільки що мені повідомили результати конкурсу.  Тепер я не лише висловлюю подяку, а й вітаю вас із успіхом. Адже 3-е місце в області — дуже високий результат, — підбадьорює він юних екологів.

Екологічний театр «Материнка», учасниками якого є учні 7‑В класу, під керівництвом учителя біології Віри Конько та класного керівника Ольги Сіврюк почав діяти в цьому навчальному році, вдало стартувавши на районному етапі екологічного конкурсу. Відтак «Материнці» випала честь представляти школу на обласному етапі екологічного конкурсу-огляду, де учні вибороли призове 3-е місце за виставу «Як квіти веселку врятували», сценарій до якої написала Ольга Сіврюк.

За словами вчителя біології Віри Конько, 7-В клас — дуже дружний колектив, який з ентузіазмом та відповідальністю творчо підходить до своєї справи. Тому з цими учнями працювати легко та цікаво. Вистави «Материнки» покликані ознайомлювали глядачів з позитивним та негативним впливом людини на довкілля, спонукати учнів обирати у житті гуманну позицію у відношенні до навколишнього середовища.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації