Вхід | Реєстрація

Маленькі кобелячани малювали своїх дільничних

Маленькі кобелячани малювали своїх дільничних

Минулого тижня в Кобеляцькому райвідділі відбулось нагородження дітей, які перемогли в першому етапі конкурсу малюнків «Мій дільничний інспектор».

За словами інспектора по роботі з населенням Кобеляцького райвідділу Віри Гомонюк, подібні конкурси проводяться з метою утвердження кращих міліцейських традицій, популяризації служби дільничних інспекторів міліції та формування позитивного іміджу. Зовсім нещодавно завершився перший етап конкурсу дитячого малюнку, у ньому брали участь діти дільничних інспекторів міліції та учні третього й четверного класів Кобеляцької загальноосвітньої школи № 2.

Усього конкурсанти подали 42 малюнки. Основна їхня тема — повсякденна робота дільничних інспекторів міліції щодо попередження та розкриття злочинів, героїчні вчинки дільничних інспекторів, взаємовідносини в сім’ї та побуті, взаємодія з підростаючим поколінням.

Минулого тижня переможців конкурсу разом з батьками запросили до актової зали Кобеляцького райвідділу.

За словами начальника Кобеляцького РВ УМВС Миколи Подоброго, визначати переможців було вкрай складно, але працівники міліції відійшли від емоцій та обрали чотирьох: Олександр Назарьов, учень 4‑В класу, виконав малюнок на тему: «Від батька до сина», Владислав Гончаров переміг із малюнком «Сьогодні в школі був дільничний», Олег Варі, учень 4‑В класу, виконав роботу на тему: «У будень і свято дільничний на службі» та Єлизавета Карпенко з малюнком «Погода вдома». Усі вони — переможці першого районного етапу конкурсу. Далі їхні роботи направлять до Полтави на другий етап, уже обласного рівня. Микола Подобрий нагородив дітей подарунками та подякував за гарні малюнки. А насамкінець заходу діти з задоволенням фотографувалися з міліціонерами та раділи своїм нагородам.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2013, 13:21 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації