Вхід | Реєстрація

Каратисти готуються до міжнародних змагань

Каратисти готуються до міжнародних змагань

У березні спортсмени з школи «Дзансін» взяли участь у двох представницьких змаганнях.

Спочатку юні вихованці Віктора Кльоза і Дмитра Тараненка виступили на закритому турнірі в місті Кременчук. У змаганнях, крім господарів татамі і кобелячан, взяли участь ще й каратисти з Полтави та Комсомольська. Це був своєрідний відбір до Чемпіонату України з годзю-рю карате. Він складався з трьох розділів: бої з дозованим контактом, із повним і боротьба без ударів. Із Кобеляк у місто на Дніпрі їздили аж тридцять спортсменів, які представляли райцентр, Білики і Шенгури. Тренер Віктор Кльоз розповів, що його вихованці продемонстрували високий рівень майстерності і надзвичайні бійцівські якості. Він сказав: «Навіть ми, наставники, не сподівались на подібний успіх. Деякі хлопці і дівчата буквально розкрились на цих змаганнях. На тренуваннях вони тихенькі і скромні, а на татамі бились, як леви».

А в кінці місяця кобелячани в складі збірної Полтавської області їздили в Одесу, де взяли участь у відкритому Чемпіонаті України з карате. Крім представників школи годзю-рю, у турнірі брали участь самбісти, борці, кікбоксери і фріфайтери. За два дні на татамі вийшли близько тисячі бійців із усіх, без винятку, регіонів України.

Полтавську команду очолював голова Федерації годзю-рю карате Сергій Калініченко. Він і сам в якості бійця виходив на татамі й зайняв перше місце серед ветеранів. Тренер «Дзансіну» Дмитро Тараненко у своїй ваговій категорії зайняв почесне п’яте місце, а юні Андрій П’ятченко та Євген Пилипенко дійшли до півфіналу, де поступились дуже сильним суперникам. Крім того, Тараненко отримав другу суддівську категорію, що дає йому право обслуговувати навіть міжнародні турніри.

Окрилені вдалим успіхом, бійці «Дзансін» продовжують наполегливо тренуватись. У їх планах — участь у Кубку світу, що відбудеться в Одесі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2013, 16:14 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації