Вхід | Реєстрація

Опалювальний сезон продовжать до першого травня

Минулого тижня відбулась чергова апаратна нарада Кобеляцької райдержадміністрації, на якій обговорювали питання благоустрою.

На початку наради голова РДА Анатолій Таранушич оголосив, що до Кобеляк із Києва надійшла грамота на ім’я голови районної спілки ветеранів Григорія Кіяна, якого відзначили за вагомий внесок у розвиток ветеранського руху.

— Нагорода знайшла свого героя, — зазначив Анатолій Таранушич і вручив Григорію Кіяну грамоту та букет квітів.

А Григорій Олексійович, у свою чергу, пообіцяв і надалі активно працювати.

Далі перейшли до розгляду питань у порядку денному. Найбільш обговорюваним було питання про проведення всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» на території нашого району. На нього доповідав заступник голови РДА Валерій Коломієць. У своєму виступі він зазначив, що до участі в акції вже залучено понад сімсот людей, серед них і представники учнівської та студентської молоді. На сьогоднішній день по всій території району вже проводяться роботи з благоустрою та приведення до належного санітарного стану територій населених пунктів: це і упорядкування парків, і ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ. Лісовими господарствами проводиться робота з висадження зелених насаджень. Тим, хто ще не встиг навести порядок на своїх територіях, Валерій Михайлович порадив зробити це до 20 квітня, до Дня благоустрою.

— Працівники лікарні та відділу освіти з цим завданням уже справились. Беріть із них приклад, — додав Валерій Михайлович.

Також він зазначив, що в зв’язку з тим, що середньодобова температура повітря на сьогоднішній день спостерігається всього 8-10 градусів тепла, то опалювальний сезон у навчальних та медичних закладах вирішено продовжити до першого травня.

Анатолій Таранушич, звертаючись до начальника районного управління юстиції Надії Коваленко, поцікавився, чи реально це зробити.

— Спробую зробити все від мене можливе, — відповіла Надія Коваленко.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2013, 15:39 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації