Вхід | Реєстрація

Свято гумору для новосанжарських ветеранів

Свято гумору для новосанжарських ветеранів

16-го квітня у новосанжарському територіальному центрі відбувся «Гумористичний калейдоскоп». Учасники університету Третього віку співали пісень, читали гуморески та розповідали веселі історії з власного життя.

За словами працівниці терцентру Оксани Червоної, провести гуморину планували ще на початку квітня, але з деяких причин це зробити не вдалося. Подібний гумористичний захід, на якому виступали учасники клубу «Суботні зустрічі», нещодавно був проведений у селі Нехвороща. А в Нових Санжарах свято гумору вирішили перенести на 16 квітня. Хоч і пізнувато, але нагоду посміятися від душі втрачати не хотілося.

— Сміх — один із найкращих захисників організму від стресів та інших хвороб. Чим веселішою, привітнішою є людина, тим краще їй долати життєві негаразди. У народі кажуть, що сміх продовжує життя, тож смійтеся на здоров’я! — такими словами Оксана Червона розпочала свято сміху.

Упродовж наступної години посмішки не сходили з облич присутніх. Микола Левенець та Анатолій Пустовий розповідали життєві гуморески з непередбачуваним змістом. Поетеса Ганна Демиденко зачитала вірша, присвяченого Миколі Гоголю, та поділилася враженнями про поїздку на батьківщину письменника в село Гоголеве. Любов Бігдан під баян (акомпонував Іван Делія) та Лариса Сосна порадували присутніх чудовими жартівливими піснями на споконвічно хвилюючі теми. А Раїса Бровко розповіла 14 гуморесок.

— І як їй вдається усе в голові тримати?! — аплодуючи, дивувалися друзі Раїси Микитівни.

Олександра Романченко, яка не має змоги часто відвідувати зустрічі та свята, висловила працівникам терцентру теплі і щирі слова вдячності, та розповіла кумедні історії зі свого життя.

За піснями, гуморесками, сміхом час пролетів непомітно. Учасники свята не поспішали розходитися, обмінювалися між собою новинами, а прощаючись, кожен не забував подякувати працівникам терцентру.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації