Вхід | Реєстрація

Свято обдарованих дітей у Нових Санжарах

Свято обдарованих дітей у Нових Санжарах

23 квітня у Новосанжарському Центрі культури та дозвілля відбулося районне свято для обдарованої молоді.
Учнів, які впродовж цього навчального року гідно виступили на районних, обласних предметних олімпіадах та обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН, нагороджували подарунками та грамотами. При цьому не оминули увагою і їхніх наставників — учителів.

Свято відкрив фольклорний ансамбль «Віртуози» Нехворощанського будинку дитячої та юнацької творчості, виконавши композицію «Черевички». Далі на сцену запросили поважних гостей: заступника голови райдержадміністрації Івана Солодовника, депутата обласної ради Григорія Перерву та начальника відділу освіти Юрія Зінченка, які сказали чимало теплих слів на адресу винуватців свята.

— Ви — майбутнє України, її надія, її гордість. Серед вас, знаходяться майбутні голови адміністрацій, голови районних рад, міністри, і, не виключено, що тут сидить дитина, яка стане колись президентом нашої держави! — звернувся Іван Солодовник до присутніх у залі учнів.

Після привітань перейшли до головної, найочікуванішої частини свята — вручення похвальних грамот та подарунків. Першими на сцену запросили учнів Новосанжарського НВК. За цей навчальний рік у ІІ (районному) етапі олімпіад на їхньому рахунку 45 перемог та 1 місце у рейтингу участі серед команд шкіл І-ІІІ ступенів. Потім нагороди вручили учням Шедіївської ЗОШ, які впродовж навчального року здобули 8 перемог та зайняли серед команд шкіл  І-ІІ ступенів 1 місце. Також за відмінне представлення своїх шкіл на районному етапі предметних олімпіад нагороди отримали учні Лелюхівської, Малокобелячківської, Старосанжарської, Руденківської, Нехворощанської, Кустолівської, Кунцівської, Маячківської, Сухомаячківської, Богданівської та Супротивнобалківської шкіл. Наступними нагородили учнів, які гідно відстояли честь району, виборовши призові місця на обласному етапі предметних олімпіад та на І і ІІ етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.

Не обділили увагою і вчителів, котрі допомагали талановитим учням долати нелегкі сходинки до олімпу. Під гучні аплодисменти вручили грамоти відділу освіти 45 педагогам із різних шкіл району.

Також для всіх присутніх на цьому святі звучало чимало пісень. Зокрема Валерія Яценко виконала пісню «Ромео і Джульєтта». У виконанні Вікторії Сіврюк прозвучала лірична композиція «Дорога до мами». Діана Муха виконала пісню «Земле». Чималу порцію позитиву своїм драйвовим танком «Бугі-вугі» подарував дівочий танцювальний колектив «Стиляги». Не менш яскраве враження справили ефектні та інтригуючі хлопці у масках, виконуючи хореографічну композицію «Apologize».

На завершення свята оголосили переможців у номінації «Ерудит року 2013». Ними стали учениця 9 класу Новосанжарського НВК Ольга Черевик та учень 8 класу Лелюхівської ЗОШ Микола П'ятак. За широку обізнаність, начитаність, глибокі знання шкільних предметів цим учням вручили подяки, пам’ятні стрічки та грошові винагороди.

Учні та вчителі покидали зал із посмішками на обличчях. Адже на цьому святі, окрім нагород, кожен отримав в додачу гарний настрій і відчув себе потрібним і неповторним.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. гість / 26 квітня 2013, 20:10
Шановна Оксана Левченко! Де ви так навчились писати статті? Я в шоці.Ви не володієте інформаціє. А якщо володієте то не вмієте її грамотно та цікаво викласти читачам. Може вам змінити фах,
2. гостя / 26 квітня 2013, 21:58
авторка й справді допустила помилку, адже "ерудитом року" також став Микола П'ятак, а не Дмитро Лимар. але різне буває
а чи можна б було побачити ще кілька фото зі свята? якщо так, то як саме?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації