Вхід | Реєстрація

Міжнародний день Землі

Міжнародний день Землі

Міжнародний день Землі - це свято єднання людей планети у вирішенні питань  захисту навколишнього середовища, збереження природних ресурсів та передання їх наступним поколінням.

День Землі покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглі території, висадити  одне дерево, відмовитися хоча б на день від використання автомобіля.

День Землі щорічно відзначається в 147 країнах. У багатьох містах України проходять заплановані  заходи «прямої дії». Осторонь не залишився і  Кобеляцький навчально-виховний комплекс №1. 22 та 23 квітня до Міжнародного дня Землі в нашій школі пройшли такі заходи: виставка малюнків учнів 2-4 класів «Нехай земля квітує всюди — природу збережімо, люди!», флешмоб — 5-7 класи створили живу планету на подвір’ї школи, учні 8-11 класів виготовили буклети, шкільна екологічна агітбригада, разом із комітетом суспільно-корисної діяльності, провела акцію «Ми — за чисту планету!». Учні виготовили таблички-звернення з написами: «Шановні мешканці! Викидайте сміття в сміттєбаки! Дайте нам дихати чистим повітрям», «Шановні мешканці! Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!» і поставили їх біля  баків, які знаходяться недалеко від нашої школи. Земля вимагає нашої турботи та дбайливого ставлення до себе, збережімо її красу та неповторність для нащадків!


Автор: Екологічна агітбригада Кобеляцького НВК №1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2013, 17:19 | Кобеляки | Культура та освіта
1. ЧАЕС / 26 квітня 2013, 22:51
А я подумав тут за Чорнобиль згадали.... забули. Найбільша аварія за всю історію атомної енергетики аж по сьогодні. Сьогодні 27 років.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації