Вхід | Реєстрація

Міліціонери перекваліфікувались у лісоводів

Міліціонери перекваліфікувались у лісоводів

Співробітники Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ узяли участь у Всеукраїнському суботнику.

За давньою традицією співробітники Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ шефствують над місцевою школою-інтернатом. Саме туди вони і приїхали 20 квітня, а з собою привезли кілька десятків саджанців ялинок. Саме їх, згідно з задумом, мали разом посадити правоохоронці і юні вихованці навчального закладу. Останні ретельно підготувалися до приїзду гостей у формі, надавши їм необхідний інструмент — відра та лопати.

Тому робота була виконана якісно та оперативно. За кілька годин ялинки вже були висаджені на заздалегідь визначених місцях. Після цього учням інтернату залишається лише наглядати за ними. «Отак ми перекваліфікувались у лісоводів,  чи як там правильно називають працівників лісу, — посміхається Людмила Домнич, старший уповноважений кримінальної міліції у справах дітей. — Ну та нічого, це корисне психологічне розвантаження. Краще з дітьми спілкуватись так, ніж у процесі розслідування кримінальної справи».


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2013, 09:50 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації