Вхід | Реєстрація

Чому пропадає інтернет?

Чому пропадає інтернет?

До нашої редакції неодноразово зверталися кобелячани, які скаржились на низьку якість інтернету від «Укртелекому». Люди обурені, адже сплачуючи гроші, вони прагнуть отримувати якісні послуги. Журналісти «ЕХО» спробували розібратись, у чому проблема.

Спершу за коментарем ми звернулися до начальника цеху телекомунікаційних послуг № 8 Полтавської філії ПАТ «Укртелеком» Миколи Терещенка. За його словами, на сьогоднішній день у Кобеляцькому районі нараховується 1840 користувачів інтернету від «Укртелекому» і кожен абонент знаходиться під їхнім контролем. Навіть запропонував переглянути якість роботи інтернету будь-якого запропонованого нами абонента на спеціальному комп’ютері в приміщенні «Укртелекому».

Те, що в деяких користувачів інтернет може пропадати на цілу добу або й більше без всіляких на те причин, заперечує. Адже, за його словами, заявки на пошкодження приймаються і одразу ж ліквідовуються.

— Ось буквально сьогодні зранку до нас поступило вже дві заявки і спеціалісти виїхали на виклик. Звісно, якщо пошкодження трапилось у суботу чи неділю, то ми не приїдемо, бо в нас вихідний, а ліквідуємо поломку вже в робочий день, — сказав Терещенко.

За словами інженера-електрика Олега Рибки, причин у відсутності інтернет-з’єднання може бути безліч: якість електричної проводки, поганий стан розетки, неполадки в роботі модему, навіть у тому, що людина не вміє користуватися комп’ютером. Тому, у разі відсутності інтернету, кобелячанам порадили телефонувати до цілодобової технічної підтримки за номером 0800-506-800.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2013, 13:32 | Кобеляки | Суспільство
1. Читаючий закон / 28 квітня 2013, 13:45
Для початку модеми абонентам які "втюхують"??? За 1 грн. ... от вам і якість... А нормальний модем за 800.00 - 1000.00 не всі хочуть (або можуть) придбати. Всі схотіли "халяви"...
2. New York / 28 квітня 2013, 19:44
Терешенку щось розказувати просто нереально. Це просто мегамайстер казати на біле чорне. Це чувак з розряду тих, які, лизнувши гімна, навіть не скривляться і скажуть: "Мед!"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації