Вхід | Реєстрація

Комунальникам дадуть грошей на техніку і воду

Міськвиконком прийняв рішення про виділення коштів для потреб «Міської сервісної служби» та «Водоканалу».

Одним із основних питань, які були розглянуті під час засідання кобеляцького міськвиконкому, була підготовка до Дня Перемоги. Свої пропозиції з цього приводу заздалегідь висловив почесний громадянин Кобеляк, голова міської ветеранської організації Олександр Живулько. Він запевнив, що ветерани, не дивлячись на похилий вік, візьмуть активну участь у святкуванні великої дати.

За ті кілька днів, що залишились до свята, комунальники мають навести зразковий порядок на території Меморіалу загиблих воїнів та міському цвинтарі. Крім того, будуть закуплені гірлянди для покладання їх на пам’ятних місцях. Враховуючи побажання ветеранів, у цьому році в місці урочистого мітингу встановлять переносний навіс, який захищатиме як від сонця, так і від дощу.

Також члени виконкому зважили на прохання керівників комунальних підприємств. Так «Міській сервісній службі» виділили 20 тисяч гривень для ремонту техніки, задіяної на вивезенні побутових відходів.

«Водоканалу» із міського бюджету направлять 50 тисяч гривень. За ці кошти будуть проведені роботи по закільцюванню тієї частини водогону, що знаходиться в мікрорайоні Броварки. Тамтешні мешканці кожного літа потерпають від нестачі питної води. Причина в тому, що в одній із артсвердловин вона практично закінчилась. Проведення «закільцювання» і встановлення сучасного японського обладнання, що регулює тиск у мережі, мають суттєво покращити ситуацію.

Та не для всіх члени виконкому виявилися щедрими. Мешканці багатоквартирних будинків по вулиці Полтавській, 30а та 32а теж попросили грошей на воду, але їм відмовили. Громадяни хотіли, щоб за рахунок міського бюджету в їх будинках встановили насосні підкачувальні станції. До речі, вони колись там і стояли, але з часом обладнання було розкрадене. Та й навряд чи тодішня радянська техніка задовольнила б сучасні вимоги до енергозбереження.

Члени виконкому відмовили заявникам, посилаючись на досвід мешканців будинків по вулиці Полтавській, 32 і Київській, 2г. Там жителі склались по 100 гривень із квартири і закупили необхідне обладнання, яке встановили комунальники.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2013, 15:45 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації