Вхід | Реєстрація

Обмін досвідом

Обмін досвідом

18 квітня 2013 року в ТРЦ «Метрополітен» відбувся обласний фестиваль майстер-класів організаторів дитячої творчості «Лідери дозвілля», проведений у межах Року дитячої творчості. До Полтави з’їхались талановиті діти зі всієї області.

Новосанжарський район представляла делегація учнів та педагогів Руденківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, які проводили майстер-класи для школярів Полтави та області з «Паперопластики» (лідер Андрущенко Н. М.), «Тістопластики» (лідер Коробкіна Л. В.), «Літературної творчості» (лідер Шинкаренко Т. М.).

Приємно були здивовані, коли завітали до «Метрополітену». Починаючи з десятої години ранку в окремих залах були розміщені експозиції майстрів Полтавщини. Радісною посмішкою й привітними словами нас зустріла координатор фестивалю Олена Говорова, допомогла розміститись у павільйонах та вирішити організаційні питання. Потім ми виявили бажання ознайомитися з роботами майстрів, могли навіть самі взяти участь у проведенні майстер-класів та навчитися створювати витвори мистецтва власними руками. Скільки цікавого побачили й почули, навчилися й випробували свої сили, познайомили інших зі своєю майстерністю на цьому дійстві. Адже в селі не завжди є можливість презентувати свої вміння чи поділитися з іншими своїм досвідом, поспілкуватися чи завести нових друзів, тому від імені учнів і колег висловлюю слова найщирішої вдячності організаторам цього фестивалю: начальнику відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської ОДА Наталії Шкоденко, координаторам майстер-класів та представникам громадської організації «Педагогічний центр «Академія» Олені Говоровій та Олені Крамаревій, працівникам відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської ОДА за ті ключові моменти роботи з молоддю, за запрошення, за змістовне дозвілля, досвід, спілкування, подарунки й подяки, просто щирі слова. Сподіваємось, що в майбутньому ви знову покличете нас співпрацювати. Адміністрація, педагогічний та учнівський колективи Руденківської школи щиро вдячні за спонсорську допомогу директору ТОВ «Елеватор «Чиста криниця» Миколі Харченку.


Автор: Тетяна Шинкаренко, учасник майстер-класу, учитель української мови та літератури Руденківської ЗОШ І-ІІІ ступенів


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2013, 10:31 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації