Вхід | Реєстрація

Змагалися юні інспектори дорожнього руху

Змагалися юні інспектори дорожнього руху

15 травня 2013 року у Нових Санжарах для участі в районному конкурсі-огляді роботи загонів ЮІР зібралися команди з 12 загальноосвітніх шкіл району.

Змагання організовані відділом освіти Новосанжарської райдержадміністрації та відділенням ДАІ Новосанжарського району за підтримки Полтавської газонафтової компанії, яка в 2011 році подарувала учням району чудове сучасне автомістечко. Проходили змагання на території Новосанжарського НВК.
Відкриваючи конкурс, начальник відділу освіти Новосанжарської райдержадміністрації Юрій Зінченко привітав учасників та зазначив, що змагання загонів ЮІР, які вже стали традиційними, відіграють дуже важливу роль у вихованні юних учасників дорожнього руху, бо дозволяють вести активну пропаганду законослухняної поведінки на дорозі серед підлітків. Адже пріоритетним напрямком спільної діяльності закладів освіти і Державтоінспекції є безпека дітей на дорогах.

Конкурсна програма складалася з 5 етапів: «Агітбригада», «Юний регулювальник», «Автомістечко», «Велоестафета», «Теоретичні знання «Правил дорожнього руху».

У всіх цих конкурсах команди показали добру загальну підготовку та колективну згуртованість. Змагання юних інспекторів руху було цікавим і захоплюючим. Учасники впевнилися, що вони самі тепер зможуть роз’яснювати своїм одноліткам необхідність дотримання Правил дорожнього руху.

Голова журі Юрій Зінченко зазначив: «Усі команди показали високий рівень підготовки та просто блискуче впорались із завданнями. Ви всі, незалежно від того, хто переможе сьогодні, вже є переможцями. Ваші талановиті виступи подарували усім глядачам багато позитивних емоцій. Ви довели, що Правила дорожнього руху знаєте на «відмінно»».

Інтрига трималась майже до останнього. Результати оголосили голова журі Юрій Зінченко та член журі, старший інспектор ДАІ в Новосанжарському районі, Анатолій Андрєєв. Третє місце посів загін ЮІР Сокловобалківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Друге місце здобули юні інспектори Нехворощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. А найкращим став загін юних інспекторів руху Новосанжарського НВК. Саме ця команда отримала право взяти участь в обласному конкурсі-огляді роботи загонів ЮІР, який проходитиме в місті Полтава.

Також журі оцінили грамотами кращі виступи агітбригад загонів ЮІР Пологівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Нехворощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Новосанжарського НВК.


Автор: Олександр Кульчинський, методист загальної середньої освіти


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації