Вхід | Реєстрація

Футбол, кому за 40

Футбол, кому за 40

11-го травня на міні-футбольному майданчику стартував відкритий чемпіонат Новосанжарського району серед ветеранів. На штучний газон вийшли ті, кому більше сорока років. І трохи старші.

У першій грі зустрілися географічні сусіди — «Стандарт» із Нових Санжар та «Зоря» з Руденківки. Матч видався цікавим і багатим на голи. А закінчився, як часто буває у таких випадках, унічию — 6:6.

У другій грі дебютант чемпіонату, нехворощанський «Ветеран», мірявся силами із новосанжарською «Дружбою». Спочатку здавалося, що нехворощани доведуть гру до перемоги. У другому таймі вони вигравали з рахунком 2:0 і мали кілька гострих моментів. Упродовж кількох хвилин лише стійка та поперечина рятували новосанжарську команду від третього голу. Але всередині другого тайму у футболістів «Ветерана» почала здавати фізика. А у складі «Дружби» знайшовся футболіст, який зумів повести партнерів за собою. Сергій Овчаренко спочатку скоротив відставання у рахунку — 2:1, потім у наступній атаці зрівняв його — 2:2, а ще за кілька хвилин реалізував пенальті та вивів новосанжарських ветеранів уперед — 2:3! Нехворощани від такого холодного душу оговталися швидко і зрівняли рахунок після розіграшу штрафного — 3:3. Але і це ще був не кінець! Той-таки Сергій Овчаренко на останній хвилині гри забив свій четвертий гол і приніс команді перемогу — 3:4!

У останньому матчі ігрового дня зустрічалися ФК «Козубівське» та «Колос» зі Стовбиної Долини. У складі першої команди, окрім вже відомих з минулого року Павла Маника, Володимира Пасюри, Олександра Шовкопляса, вийшли і «юні» таланти — Олег Варич та Віталій Степаненко. Таке кадрове підсилення робить «Козубівське» чи не головним претендентом на чемпіонство. Свій статус лідера гравці команди довели вже у першому матчі. На другій хвилині гри Володимир Пасюра пройшов до воріт, не зустрів нікого із суперників і зблизька переграв воротаря — 1:0. Ще за дві хвилини Віталій Степаненко після «стіночки» відправив м’яч у порожні ворота — 2:0. По перерві Степаненко забив іще двічі. І матч покотився до розгромного завершення. Утім, «Колос» зумів зібратися і у другому таймі забив два своїх м’ячі. При цьому гол, який пропустив зі штрафного Павло Маник, уже має непогані шанси отримати приз «Курйоз сезону». Віталій Писаренко збирався сильно пробити зі штрафного, але в останній момент передумав і легенько покотив м’яча у сторону воріт суперника. Павло Маник уже налаштувався відбивати круглого у карколомному стрибку. Тому пропустив м’яч просто під собою — 4:2. Та це не завадило команді святкувати першу перемогу в сезоні. Наступний тур ветеранського чемпіонату пройде у неділю, 19-го травня.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2013, 08:57 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації