Вхід | Реєстрація

Фото руденківської школярки стало кращим в області

Фото руденківської школярки стало кращим в області

15-16-го травня у місті Полтава відбувся обласний фотоконкурс серед школярів. Участь у ньому взяла і команда від Новосанжарської станції юних техніків.

Честь району на обласному фотоконкурсі захищали учениці Руденківської школи І-ІІІ ступенів Альона Бурда та Тетяна Гапон і учениця Новосанжарського НВК Анна Писаренко.

У перший конкурсний день учасниці віддали на розсуд журі п’ять домашніх фоторобіт та отримали практичне завдання, на виконання якого було відведено вісім годин. Учасникам потрібно було знайти у Полтаві сюжет для фотографій у жанрах «Портрет», «Пейзаж» та «Жанрове фото». Наступного дня роздруковані роботи потрібно було привезти у обласний центр естетичного виховання молоді.
У визначений термін учасниці здали свої практичні роботи. І доки чекали на підсумки конкурсу, отримали майстер-клас від відомого полтавського фотографа, викладача фотоакадемії Юрія Желтишева. Він розповів фотолюбителям з різних куточків області про особливості зйомки натюрморту та пейзажу.

Після майстер-класу організатори конкурсу оголосили результати. Не залишилися без нагород і учасниці із новосанжарської команди. Аня Писаренко отримала диплом за ІІІ місце у конкурсі «Домашнє завдання». Альона Бурда одержала диплом за ІІІ місце у практичному конкурсі в жанрі «Портрет». А робота Тані Гапон за одноголосною думкою членів журі стала кращою у «Жанровому фото».


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації