Вхід | Реєстрація

Атестація ледь не зірвалася через проблеми із сайтом Міносвіти

27 травня в Україні стартувала підсумкова атестація випускників 11 класів з української мови. Однак у деяких областях через технічний збій вона ледь не зірвалася.

Коли міністр освіти і науки Дмитро Табачник мав під час прямої трансляції оголосити номер переказу для підсумкової атестації з української мови, сайт міністерства перестав працювати. Отже, вчителі не знали, яке саме завдання давати учням. У прес-службі Міністерства освіти розповіли, що дійсно в деяких областях стався збій системи і атестація почалася не о 9:00, як передбачалося, а після того, як учитель почав зачитувати текст. Про виниклі проблеми вчасно поінформували. Ситуація швидко була взята під контроль. У тих же областях, де міністр освіти і науки Дмитро Табачник так і не зміг вийти в прямий ефір і оголосити номер переказу, міністерство розіслало керівникам управлінь освіти номер завдання смсками. Після цього іспит продовжився у звичному режимі.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Бажан / 12 червня 2013, 21:39
Кожного року на оголошенні теми переказу валиться цей нещасний сайт і його ніяк не можуть відлагодити до наступного року.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації