Вхід | Реєстрація

Анастасія Дейнека приїхала з Всеукраїнського конкурсу з перемогою

Наша землячка відстоювала честь Полтавської області на Всеукраїнському етапі конкурсу «Таланти багатодітної родини», який проходив на березі Чорного моря.

Конкурс «Таланти багатодітної родини» цього року святкував свій ювілей. Адже він відбувався вже вдесяте. У цьому конкурсі беруть участь талановиті діти з багатодітних та малозабезпечених сімей. Вік учасників — від дев’яти до шістнадцяти років. Юні таланти мають змогу проявити себе і перемогти у восьми номінаціях: «Вокальне мистецтво», «Патріотична пісня», «Хореографія», «Музичне виконання», «Образотворче мистецтво», «Художнє та авторське читання», «Оригінальний жанр» і «Декоративно-ужиткове мистецтво». Спочатку конкурс проходить на районному рівні, далі — на обласному, а фінальним етапом конкурсу є всеукраїнський, який відбувається на березі Чорного моря в «Артеку».

П’ятнадцятирічна Анастасія Дейнека з Кунівки спочатку виборола перемогу на районному та обласному рівнях. Тоді дівчина перемогла одразу в двох номінаціях — «Вокальне мистецтво» та «Патріотична пісня». До речі, за путівку в фінал змагалися аж сто вісімдесят конкурсантів. І лише тридцять із них вибороли право брати участь у Всеукраїнському конкурсі та представляти там Полтавську область. І нещодавно Анастасія повернулася з конкурсу в Кобеляки та поділилася своїми враженнями, а їх у дівчини вистачає.

На Всеукраїнський конкурс до «Артеку» цього року приїхали змагатися близько восьмисот учасників. Настя змагалася в номінації «Патріотична пісня». Для виконання вона обрала пісню на військову тематику «Снег седины» Людмили Зикіної. Як розповіла дівчина, у цій номінації вона мала дев’яносто суперників. Та до фіналу дійшли всього сорок. Серед них і Анастасія, яка і виборола перемогу.

— Як я потім уже дізналася, то за призові місця боролися не лише учасники, а й цілі області. До речі, найбільше перемог забрала Полтавська та Харківська області. Харків’яни були дуже сильними. Мені сподобалося з ними змагатися, — розповідає дівчина.

Під час фінального гала-концерту Настю особисто нагороджував голова комуністичної партії Петро Симоненко та Заслужений артист України і член журі конкурсу Віктор Гурба. Дівчині вручили диплом переможця, кубок та ноутбук. До речі, уже по завершенню конкурсу Віктор Гурба відзначив сильний вокал Насті та запросив її до Києва на прослуховування в хор імені Верьовки. І порекомендував узяти декілька уроків вокалу в Ніни Матвієнко.

Загалом, яскравих вражень від конкурсу та відпочинку в Анастасії Дейнеки безліч.

— Мені дуже сподобалось відпочивати в «Артеку». Там я знайшла безліч нових друзів. І так, як всі вони з малозабезпечених та багатодітних родин, то спілкуватися з ними дуже легко та просто. Спочатку я навіть їхати з дому не хотіла. А в останні дні ми плакали від того, що не хотіли розлучатися, — розповіла Настя.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації