Вхід | Реєстрація

На виборах Ковалівського сільського голови переміг свободівець Олександр Бублик

На виборах Ковалівського сільського голови переміг свободівець Олександр Бублик

2 червня 2013 року в Полтавському районі відбулися проміжні вибори на посаду голови Ковалівської сільської ради, до складу якої входять 11 сіл. За підсумками голосування перемогу отримав свободівець Олександр Бублик. Націоналіст здобув підтримку понад 73% селян.

Зауважимо, що вибори в Ковалівці було призначено у зв'язку з тим, що попередній очільник селищної ради свободівець Юрій Бублик восени 2012 року став народним депутатом України. Націоналіст мусив скласти із себе повноваження голови селищної ради.

Проміжні вибори на посаду очільника Ковалівки Верховна Рада призначила на 2 червня. ВО "Свобода" висунула для участи у виборах свого кандидата – Олександра Бублика, який є молодшим братом Юрія Бублика. Усього ж на посаду селищного голови балотувалися 4 кандидати: свободівець, двоє самовисуванців та один комуніст.

Явка на вибори склала понад 50%. У підсумку Олександр Бублик отримав 73,2% голосів. Водночас найближчу конкурентку націоналіста самовисуванку Віту Березній підтримали лише 12,8% виборців. Слід зазначити, що Олександр Бублик зі своїм результатом навіть перевершив досягнення свого брата Юрія, який 2010 року отримав 56% голосів.

"Незважаючи на дії влади, яка перед виборами розгорнула масову кампанію з дискредитації "Свободи" як політичної сили, люди зробили свідомий вибір. 73% засвідчують надзвичайну довіру громад до націоналістичної сили. Люди бачать підтримку та заступництво з боку свободівців, які діють у їхніх інтересах. Ця перемога – насамперед перемога кожного виборця, який віддав голос за мене. Будемо й далі триматися того курсу розвитку села та громад, який започаткував мій брат Юрій", – зазначив свободівець Олександр Бублик.


Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2013, 16:30 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації