Вхід | Реєстрація

До уваги водіїв та пішоходів

Аналіз аварійності на шляхах свідчить, що абсолютна більшість пригод трапляється внаслідок нехтування учасниками руху елементарних норм, що передбачаються діючими правилами дорожнього руху.

Лише за п’ять місяців поточного року на дорогах Полтавщини скоєно 389 дорожньо-транспортних пригод із постраждалими, у яких 66 осіб загинули та 474 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Розбиті вщент авто, матеріальні збитки і, головне, травми та смертельні випадки — це далеко не повний перелік того, чого можна уникнути, якщо дотримуватись елементарних правил.

Шановні пішоходи! Переходьте вулицю на позначених пішохідних переходах або там, де рух регулюється світлофором. Ні в якому разі не перебігайте дорогу перед транспортними засобами, що рухаються, адже це може призвести до невиправної біди. Обмежте своє пересування по дорозі в темний час доби та в умовах недостатньої видимості. Одягайте одяг із світловідбиваючими елементами, які вчасно можуть помітити водії.

Шановні водії! Дотримуйтеся безпечної швидкості руху. Постійно виявляйте попередженність у відношенні до пішоходів, надавайте їм перевагу в русі при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Особливо будьте уважні в місцях можливої появи дітей на дорозі.

Пам’ятайте, що дотримання Правил дорожнього руху допоможе уникнути нещасних випадків на автошляхах.
Вадим Чумак, командир взводу з обслуговування стаціонарного посту № 2 роти ДПС ДАІ, підполковник міліції



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 червня 2013, 09:40 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації