Вхід | Реєстрація

Вольова перемога «Колосу»

Вольова перемога «Колосу»

У товариському мотобольному матчі з кіровським «Антрацитом» новосанжарський «Колос» порадував глядачів, вигравши у третій домашній грі поспіль.

Після двох поразок на виїзді в рамках чемпіонату «Колос» повернувся на рідний стадіон, щоб провести на ньому товариський поєдинок із кіровським «Антрацитом». Суперник сильний і для нашої команди незручний — у нинішньому чемпіонаті новосанжарці двічі поступалися кіровцям — 0:2 вдома та 7:4 на виїзді.
Після поразок новосанжарські мотоболісти, звісно ж, хотіли підняти настрій уболівальникам команди. Але виграти у цій, навіть товариській, грі було непросто. Оскільки до матчу «Колос» підійшов не у найсильнішому складі. Через травму ключиці вилетів Геннадій Миць, не було на матчі Валерія Мороховця. Натомість відновився після травми Володимир Кондратенко, який травмувався у матчі з тим-таки «Антрацитом».
Господарі, «Колос» (Нові Санжари), вийшли на матч у наступному складі: Анатолій Назаренко, Васін, Іван Зімовець, Олександр Зімовець, Володимир Калінін, Олександр Кінаш. У гостей склад був практично оптимальним. «Антрацит» привіз до Стовбиної Долини таких гравців: Гребенюк, Бабенко, Бойко, Шевченко, Рожок, Костюк, Москаленко.

Глядачів на гру зібралося досить багато. Звичайно, до шаленого ажіотажу, який був перед грою із «Союзом-3», не дотягнули, але трибуни були заповнені майже вщерть. Не встигли глядачі як слід розміститися на своїх місцях, як гості вже серйозно їх засмутили: Бабенко пробив штрафний і м’яч повз стінку та воротаря залетів у ворота — 0:1.

Глядачі погнали команду вперед. І «Колос» заграв на високих швидкостях. У команди вдавалися швидкі переходи від оборони до атаки, але м’яч до пори не йшов у чужі ворота. У одному з епізодів «Антрацит» врятувала стійка, у іншому в останню мить виручив воротар. І лише коли команди після другого періоду помінялися воротами, нашим нарешті пощастило зрівняти рахунок. Атаку нашої команди завершив влучним ударом Іван Зімовець — 1:1. А потім переможний гол забив найбільш активний у цій зустрічі гравець «Колоса» Володимир Калінін — 2:1. Варто зауважити, що «Антрацит», незважаючи на товариський статус матчу, програвати не хотів і його гравці жорстко боролися за кожен м’яч. У одному з епізодів молоді мотоболісти з Кіровського буквально запресували Володимира Калініна, який вирішив покарати суперників за допомогою кулаків. Суперечку вирішив суддя, який показав нашому гравцю жовту картку і видалив на дві хвилини. Утім, це не завадило новосанжарській команді довести гру до переможного завершення і подарувати глядачам радість від третьої поспіль домашньої перемоги.

За інформацією мотобольного клубу «Колос», з 17-го по 20 липня юніори команди візьмуть участь у юніорському чемпіонаті з мотоболу, який пройде у Новій Каховці. Про чергові матчі дорослого «Колоса» ми обов’язково повідомимо у наших наступних анонсах.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації