Вхід | Реєстрація

Як звернутися до податкової

Кременчуцькою ОДПІ з початку 2013 року розглянуто 30 таких запитів від фізичних та юридичних осіб. Протягом цього ж часу надійшло 75 письмових звернень від громадян.

В Кременчуцькій ОДПІ платники податків можуть отримати будь-яку інформацію з питань, які належать виключно до повноважень податкового відомства.

Одним із основних способів отримання такої інформації є подання відповідного запиту на поштову адресу податкової інспекції: 39617, м. Кременчук, вул. Красіна, б.76.

Форми запитів на отримання публічної інформації, порядок їх складання та інструкція щодо подання запитів розміщено на регіональних сайтах м. Кременчука та на стендах Центру обслуговування платників податків Кременчуцької ОДПІ.

Щодо звернень… Воно не може бути анонімним, у ньому має бути зазначено місце проживання громадянина, викладено суть питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. (ст. 5 Закону України «Про звернення громадян»  від 2 жовтня 1996 року №393/96-ВР)

Звернення може бути як індивідуальне так і колективне, усне чи письмове.

Звернення, оформлені належним чином, підлягають обов'язковому розгляду у термін не більше одного місяця від дня їх надходження. Якщо звернення не потребує додаткового вивчення термін їх розгляду може бути значно скороченим.

Трапляються випадки, коли необхідне втручання посадових осіб податкового відомства. У такому разі платнику податків треба записатися на прийом до того чи іншого керівника за 5 робочих днів до визначеного за графіком дня прийому.


Автор: Сектор забезпечення доступу до публічної інформації та організації розгляду звернень громадян Кременчуцької ОДПІ Сектор забезпечення доступу до публічної інформації та організації розгляду звернень громадян Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2013, 13:32 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації