Вхід | Реєстрація

Полтавчани мітигнували біля міської ради

Полтавчани мітигнували біля міської ради

Полтавська громада пікетувала міську раду через підвищення тарифів, свавілля чиновників і безчинство мера

23 липня 2013 року у Полтаві представники міської, районної та обласної організацій ВО «Свобода», громада обласного центру та инші опозиційні партії пікетували міську раду. Мітингувальники виступали проти необґрунтованого підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті, відсутности гарячої води у Київському районі міста, повільного ремонту доріг, ігнорування вимог громади та бездіяльности влади. Активісти вимагали від керманича міста припинити діяльність в інтересах певних підприємців та їхнього бізнесу.

Полтавці висловили своє надзвичайно велике обурення бездарним менеджментом міського голови «регіонала» і його поплічників. Активісти вимагали від влади навести лад в обласному центрі й викрикували: «Ганьба!», «Мамай, досить пАкращень!», «Мамай, менеджмент вивчай!», «Мамая у відставку!».

«У місті нині повний безлад, однак тутешня влада вирішує тільки свої питання. Коли громада щось просить, то чиновники стають глухими до звернень. Уже більше трьох місяців деякі райони Полтави не мають гарячої води, проте міська влада навіть пальцем не поворухнула, щоб розібратися в цьому питанні. Обіцяний громаді ремонт доріг затягнеться, мабуть, до першого снігу, і водіям власним коштом за бездіяльність чиновників доводиться ремонтувати автівки. Натомість, щоб «відбити» гроші витрачені на гречку, владці необґрунтовано підіймають ціни на проїзд у транспорті. Ми розуміємо, що це тільки для маршрутного таксі й експрес транспорту, однак ніхто з владців не перевірив дотримання рішення міськвиконкому. Винахідливі підприємці на звичайних маршрутах просто змінили таблички й беруть із простих людей по 2,5 замість 2 гривень. Полтавцям страшенно обрид недолугий менеджмент керівників Полтави», – заявив голова Полтавської міської організації ВО «Свобода» Юліан Матвійчук.

Понад 100 осіб прийшли під стіни міської ради. Громада міста передала меру, який до них так і не вийшов, резолюцію свого мітингу із вимогами негайно усунути всі недоліки.

«Якщо сьогодні більше сотні пікетувальників не вплинуть на роботу міського голови й депутатів, вони не зрозуміють, що їхнє завдання – працювати на громаду, то завтра до них прийде тисяча невдоволених полтавців, котра відправить усих у відставку. Людям раджу не сидіти й не дивитися, як хтось бореться за їхні права, а подолати зневіру, страх і боротися за себе та майбутнє своїх дітей», – зазначив голова Полтавської обласної організації ВО «Свобода» Роман Чабановський.                                              


Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО "Свобода"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2013, 15:21 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації