Вхід | Реєстрація

Біля пам’ятника Шевченку чергова реконструкція

Біля пам’ятника Шевченку чергова реконструкція

Ремонтні роботи вже розпочалися цього тижня.

У вівторок біля пам’ятника Тарасу Шевченку ми побачили робітників та спеціальну техніку, яка розрівнювала землю.

Аби дізнатися, що саме відбувається, ми вирішили звернутися до Кобеляцького міського голови Олександра Ісипа. За його словами, зараз розпочалися роботи з реконструкції території біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

— Не дивлячись на те, що ми постійно прибираємо дану ділянку, садимо там квіти, але вона виглядає не дуже привабливо. Там уже зношений тротуар та плитка, — каже Олександр Михайлович. — Тому міською радою було вирішено зробити благоустрій цієї ділянки. Крім того, ми хочемо зробити все так, аби мітинги і масові заходи, які регулярно там відбуваються, проходили в комфортних умовах для кобелячан та гостей міста.

За словами міського голови, роботи виконуються міським підприємством «Будсервіс» згідно проекту та кошторису. Сама реконструкція території біля пам’ятника полягає в демонтажі старого покриття та вкладанні нової плитки й асфальту. Також, як розповів Олександр Ісип, на цій території будуть оновлені лавки і квітники.

— Зміниться сама конфігурація квітників. Можливо, їх стане менше, але вони виглядатимуть краще, — стверджує очільник міста.

Основні роботи з благоустрою території планується завершити до Дня Незалежності. Орієнтовна їх вартість — 70-80 тисяч гривень. Будуть використані спонсорські та бюджетні кошти.

Як розповів Олександр Ісип, міською владою планується зробити капітальний ремонт тротуару по вулиці Касяна: по один бік від податкової інспекції до мікрорайону П’ятивугли. Також у планах створити за пам’ятником Тарасу Шевченку такий собі куточок відпочинку, а до першого вересня капітально відремонтувати дорожнє покриття по вулиці Касяна.

— Це можна вважати подарунком жителям нашого міста до свята Дня Незалежності, — підсумував Олександр Михайлович.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2013, 16:47 | Кобеляки | Суспільство
1. 7777 / 7 серпня 2013, 23:45

Коментар видалено за порушення пункту 2.4 Правил користування сайтом
2. волонтер / 8 серпня 2013, 00:16
1. 7777 пише:
«РОБІТНИКИ БУДСЕРВІСУ- »
а будсервіс хіба не приватна особа.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації