Вхід | Реєстрація

Вечір духовної музики

Вечір духовної музики

У лелюхівському Будинку культури відбувся вечір духовної музики, присвячений 1025-річчю хрещення Русі.

28 липня в Лелюхівському сільському Будинку культури відбувся вечір духовної музики, присвячений 1025-річчю хрещення Русі. Захід проведено в рамках виконання доручення Президента України щодо належного відзначення знаменної дати. Організовано за ініціативи виконкому Лелюхівської сільської ради і за сприяння районної релігійної громади Української Православної церкви Московського Патріархату та відділу культури і туризму райдержадміністрації. Бажаючих насолодитися церковними піснеспівами у виконанні церковних хористів Свято-Георгіївського (село Лелюхівка), Свято-Троїцького (смт. Нові Санжари) храмів та храму Святителя Іоанна Предтечі (село Дудчин Гай) зібралося чимало. Перед початком дійства до шанувальників духовної музики звернулися благочинний Новосанжарського району протоієрей Ярослав Михайлик, голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс та голова районної ради Володимир Левицький. Отець Ярослав проголосив проповідь з нагоди 1025-річчя хрещення Русі, а очільники району привітали всіх присутніх зі знаменною датою, а також наголосили, що сьогоднішній захід сприятиме впровадженню високих моральних та духовних цінностей у нашій громаді.


Автор: Прес-служба райдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації