Вхід | Реєстрація

Чи поїдуть депутати бити морду автодорівцям?

Чи поїдуть депутати бити морду автодорівцям?

Через неякісний ремонт однієї з міських доріг, це питання зараз дуже хвилює кобелячан.
На останній сесії Кобеляцької міської ради депутати піднімали питання якості капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Стародніпропетровській. Мовляв, не пройшло й року, як на дорозі з’явилося безліч ям та вибоїн. Тому депутати вирішили направити лист-претензію виконавцям робіт, аби вони усунули недоліки. Адже гарантійний термін ремонту доріг складає один рік і протягом цього часу депутати мають право звернутися до підрядників із подібною скаргою.

Щойно дана інформація з’явилася в газеті «ЕХО», як безліч кобелячан почали жваво обговорювати проблему якості ремонту доріг у місті. Зокрема, і по вулиці Стародніпропетровській. Один чоловік молодого віку зазначив: «Який лист-претензія? Треба депутатам їхати і бити морду автодорівцям за такий ремонт. Гроші викинули, а ремонт зробили неякісно!»

За коментарем ми вирішили звернутися до секретаря Кобеляцької міської ради Сергія Галушка. За його словами, перший етап капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Стародніпропетровській був проведений у 2012 році. Ремонтні роботи виконав Кобеляцький райавтодор. І одразу ж, після того, як депутати запропонували звернутися до виконавців робіт із листом-претензією, це було зроблено. Та насправді, міська влада направляла листи двічі. Перший раз — у квітні цього року, а другий — у липні. І текст у них був ідентичним: мова йшла про те, аби працівники райавтодору зробили ямковий ремонт пошкоджених ділянок. І, як стверджує секретар міськради, через два-три тижні після першого звернення недоліки були усунуті.

— Уже в серпні або на початку вересня розпочнуться планові роботи з ремонту іншої частини дороги. Зрозуміло, що минулорічні недоліки працівниками райавтодору будуть усунуті шляхом поточного ремонту, — стверджує Сергій Станіславович. — Також на цій ділянці нанесуть дорожню розмітку, пішоходні переходи і буде розглянута можливість спорудження «лежачого поліцейського», оскільки там є такий відрізок, де автомобілі можуть значно перевищувати швидкість. Ще будуть установлені додаткові дорожні знаки і капітально відремонтований тротуар.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2013, 10:21 | Кобеляки | Політика
1. Олексій / 15 серпня 2013, 14:48
і, звичайно ж, другу частину робитиме той самий підрядник???!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації