Вхід | Реєстрація

Порядок звернень громадян до посадових осіб податкової міста

Громадяни країни у своєму повсякденному житті стикаються з необхідністю звертатися з тих чи інших питань до органів владних повноважень. Право на звернення є одним з конституційних прав громадян України. Законом України від 2 жовтня 1996 року № 393/96 «Про звернення громадян» визначено порядок розгляду таких звернень.
Особа, яка має пропозиції чи зауваження, потребує роз’яснення чи допомоги у вирішенні питань, які належать до повноважень відомства Міндоходів, може звернутися до Кременчуцької ОДПІ та у визначений законодавством термін (від 15 - до 45 днів залежно від складності питання) та отримати відповідь на своє клопотання.
Так, протягом січня-липня 2013 року до Кременчуцької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Полтавській області надійшло 33 запити на публічну інформацію та 100 письмових звернень громадян, які розглянуто по суті без порушення встановлених законодавством термінів.

Питання, з якими найчастіше зверталися громадяни стосувалися контрольно-перевірочної роботи, оподаткування доходів підприємницької діяльності, роз’яснень норм  чинного податкового законодавства, реєстрації та обліку платників податків, відмови від ідентифікаційного номеру, плати за землю, місцевих податків і зборів.
Крім того, вирішити проблемні питання платники податків можуть і на особистому прийомі з посадовою особою відомства Міндоходів, до курирування якої входить питання, з яким звертається платник податків. Прийом громадян здійснюється за попереднім записом, який закінчується за 5 робочих днів, до визначеного за графіком дня прийому усно (вул. Леніна, б. 2, секція №3) або телефоном (05343) 3-16-35

 

ГРАФІК ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН
В приймальні громадян за адресою
м. Кобеляки вул. Леніна, 2 кім. 9
Савченко Олег Вікторович -  заступник начальника Кременчуцької ОДПІ – начальник  Кобеляцького  відділення –  кожний вівторок місяця 9 год.00 хв. до 13 год. 00 хв.

ГРАФІК ВИЇЗНОГО ОСОБИСТОГО  ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН
В приймальні громадян за адресою
м. Кобеляки вул. Касьяна, 2 кім. 2
Лєднік Олег Вікторович – перший заступник начальника Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції  Головного управління Міндоходів у Полтавській області – перший вівторок місяця з 14.00 год. 00 хв. до 18 год.00 хв.
Година Ірина Іванівна - заступник начальника Кременчуцької об'єднаної державної податкової інспекції  Головного управління Міндоходів у Полтавській області – перша середа місяця з 14.00 год. 00 хв. до 18.00 год. 00 хв.


Автор: Інформаційно-комунікаційний відділ Кременчуцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2013, 13:06 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації