Вхід | Реєстрація

У Кобеляках «99-та» розвалила будинок

У Кобеляках «99-та» розвалила будинок

Аварія сталася серед білого дня на вулиці Фрунзе. Згідно з попередніми даними, водій «ВАЗа» був тверезий.

Дорожньо-транспортна пригода сталася о 10:30. Автомобіль «ВАЗ-21099» рухався проїжджою частиною вулиці Фрунзе в сторону Дніпропетровська. Нічого не віщувало біди. Та в один із моментів машина раптово повернула вліво, переїхала смугу зустрічного руху, обочину, газонну частину і врізалася в стіну житлового будинку. На щастя, під час аварії ніхто з людей не травмувався. А ось автомобіль і будинок дуже серйозно постраждали. На місце події прибули співробітники ДАІ. Вивчивши обставини ДТП, вони відвезли водія на медобстеження на предмет наявності в крові алкоголю. Згідно з попередньою інформацією, шофер був тверезий. Один із співробітників районного підрозділу ДАІ Владислав Скрильник прокоментував ДТП так: «Поки що розслідування обставин аварії продовжується. Та, швидше за все, водій не дотримався безпечної дистанції під час руху, проявив неуважність, а потім не справився з керуванням транспортним засобом».

Якщо говорити неказенною мовою, а народною, то, швидше за все, власник «дев’яносто дев’ятої» «зловив ґаву». Він проґавив момент, коли машина, яка рухалася попереду, увімкнувши поворот, почала повертати вправо. А потім, щоб не врізатись у чужий автомобіль, викрутив кермо і вилетів на обочину. Що ж, напевно, недарма на ринках неабияким попитом користуються наліпки на автівки з написом «Не дивись на попи, а дивись на «стопи». А якщо говорити серйозно, то сучасна дорожня обстановка потребує від учасників руху максимальної уваги і концентрації. Миттєва розслабленість дорого коштує. І постраждати може не лише «залізо», а й люди.

Ще два ДТП сталися в Кобеляцькому районі 14 серпня. У Кобеляках, прямо в центрі міста, «Таврія» протаранила відразу два інших автомобіля. На щастя, люди не постраждали.

А ось у Біликах, після зіткнення легкового автомобіля і скутера, без травм не обійшлося. Жінка, яка керувала мопедом, потрапила в лікарню. Винуватця ДТП установлює слідство.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2013, 12:26 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації