Вхід | Реєстрація

На завершення реконструкції кінотеатру потрібно 800 тисяч гривень

На акцію молоді під стінами райдержадміністрації влада відреагувала оперативно. І 20-го серпня запросила до Нових Санжар для проведення особистого прийому заступника начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Олександра Кірієнка. Він пояснив, чому досі не завершена реконструкція кінотеатру.

Саме його організація є замовником реконструкції кінотеатру. Обласне управління контролює виконання робіт і має бути максимально зацікавленим у їх якнайшвидшому закінченні. Протягом півгодини Олександр Кірієнко відповідає на питання журналіста «ЕХО» та осіб, які приходять на прийом.

— Реконструкцію Центру культури і дозвілля у Нових Санжарах вже можна вважати завершеною?

— Усе, що стосується проектних робіт, виконано приблизно на 95 відсотків. Залишились роботи з прокладення силової лінії, які має виконувати «Обленерго».

 

— Що заважає прокласти цю лінію?

— Відсутність коштів. Проектна документація у «Обленерго» вже є. Проте на прокладення кабелю на відстань у кілометр потрібно близько 800 тисяч гривень.

 

— Коли виділять ці кошти?

— Цього я сказати не можу. Ми постійно звертаємося до фінансового департаменту. Та поки що необхідної суми не виділяє ні обласний, ні державний бюджет. По області кілька таких незавершених об’єктів. І ми, звичайно ж, максимально зацікавлені в тому, щоб здати їх остаточно.

 

— Проектом реконструкції було передбачено демонстрацію фільмів після завершення робіт?

— У проекті цього немає. Це не наша ділянка роботи, це вже район там планує.

 

— На реконструкцію центру пішли значні кошти. Які з робіт потребували найбільших вкладень?

— Загальнобудівельні роботи, облаштування вентиляції. Вимоги до подібних закладів досить суворі. Якщо там збирається велика кількість людей, має бути потужна вентиляція. Щоправда, доки не прокладуть кабель, її не можна буде використовувати на повну потужність.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. кіно / 27 серпня 2013, 09:03
ПР перед виборами зробе)
2. Ясен / 27 серпня 2013, 12:55
Якщо справа за "Обленерго",то потрібно готувати мільйони,та мати запас терпіння і часу.Там керують найбезсовішніші олігархи в світі!Але кіно-відеоапаратура не така вже й енергоємна-до 10КВт.Невже немає такого запасу потужності на транс.підстанції в дворі ресторану.А от для примусової вентиляції,опалення потрібно значну потужність.Тільки кінотеатр використовують для окремих заходів без тої вентиляції,чи додаткової ілюмінації.А чому ж для кінопоказу так не можна?
3. читатель / 27 серпня 2013, 16:36
Зi слiв людей якi розумiються на енергопостачаннi, прокладати дороговартiсну нову силову лiнiю необов*язково,потрiбно лише правильно пiд*еднати iснуючу всерединi будiвлi.Та очевидно такий спосiб вирiшення проблеми нецiкавий тим,хто хоче прокласти нову лiнiю i заробити на цьому.Тому й вигадують байки що кiнопоказ неможливий.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації