Вхід | Реєстрація

Спортсмени роблять ремонт та надіються на казначейство

Спортсмени роблять ремонт та надіються на казначейство

Цього тижня тренери Новосанжарської ДЮСШ ремонтують приміщення. Правда, говорять, що коли казначейство і далі не буде пропускати кошти, то до 1-го вересня зал не буде готовий.

— Після наради тиждень тому нам дійсно дали дошки. І все. Прогнилу підлогу робимо самі. Позносили з дому гвіздки, дрелі, болгарки, — показує тренер з боксу Олександр Довженко. — Ось у двох місцях підлогу вже зробили. Та воно буде гнити далі. Там уже лаг немає під низом — усі трухлі. Тому до Нового року у підлозі знову можуть бути ями.

У ремонті також беруть участь директор ДЮСШ Юрій Стрюк, тренер з дзюдо Микола Середа та тренер з футболу Геннадій Супрун. Говорять, що на ентузіазмі можна працювати, але для завершення ремонту все одно потрібні кошти, які не пропускає казначейство.

— Я сьогодні бігав тричі у фінуправління. Три кабінети кошти пройшли, на четвертому застрягли, — пояснює Юрій Стрюк. — Потім начебто пішли на казначейство. Та чи пройдуть там і як швидко — невідомо.

А без грошей продовжувати роботи складно. Потрібен лак, вата та піна для утеплення даху, нові плафони на освітлення та змішувачі у душову кімнату. А 1-го вересня діти вже повинні б розпочати тренування.

— Діти дзвонять, записуються. А я й не знаю, може до 1-го числа зал іще не буде готовий, — не дуже оптимістично говорить Олександр Довженко.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2013, 09:20 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. Ферзь / 30 серпня 2013, 07:55
Нормально. А на яке "пакощенная" ви очки ували?
2. Олександр Довженко / 31 серпня 2013, 06:56
Можливо зал і буде готовий на 1 вересня але не в 2013 році точно !!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації