Вхід | Реєстрація

Кобелячани відзначили День державного Прапора та День Незалежності

Кобелячани відзначили День державного Прапора та День Незалежності

Свято відбулося у п’ятницю 23 серпня.

День народження нашої держави об’єднав багатьох кобелячан та жителів району. Лікарі, учителі, аграрники та представники інших професій зібралися цього дня в районному Центрі культури та дозвілля, аби відсвяткувати загальнодержавні свята — День державного Прапора та День Незалежності України.

Першим із привітаннями до кобелячан та жителів району звернувся голова Полтавської обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко.

— 22 роки ми живемо у власній державі — незалежній Україні. За цей час, окрім юридичного закріплення цього статусу, був побудований базис, на якому можна було розвивати економіку. І я думаю, що ці роки були роками натхненної праці. Безумовно, не обійшлося без труднощів, які і до сьогодні переживає держава і, зокрема, кожна громада, — зазначив голова обласної держадміністрації. Насамкінець свого виступу він побажав усім присутнім родинного та суспільного благополуччя.

З вітаннями до кобелячан та жителів району звернувся і голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич. Він розповів, які здобутки має Кобеляцький район за роки незалежності. Насамкінець свого виступу голова РДА висловив сподівання, що ситуація в Кобеляцькому районі, на Полтавщині та й на всій території нашої держави, як і сьогодні, буде стабільною.

Також привітали глядачів голова Кобеляцької районної ради Юрій Тагадюк і Кобеляцький міський голова Олександр Ісип. Олександр Михайлович у своєму виступі зазначив, що 22 роки тому здійснилась споконвічна мрія людей, які жили на українській землі.

— Ця мрія закодована і прописана в нашому державному Гербі. Це — слово воля. Воля, свобода і незалежність здобуті. Але однією мрією ситий не будеш. Потрібно багато та щоденно працювати. Насамперед заради незалежності, яка нелегко нам далася, шляхом боротьби багатьох поколінь. Тому я бажаю всім плідної праці і щоб ви та ваші рідні отримували від неї позитивні результати, — зазначив Олександр Ісип.

У рамках свята керівники області, району та міста вручили юнакам і дівчатам, яким виповнилося 16 років, паспорти громадян України. До речі, одному з них, Руслану Андрейку, 16 років виповнилося саме в цей день. Цю новину оголосили зі сцени і глядачі привітали юнака з Днем народження бурхливими оплесками.

Також відзначили і кращих представників трудових колективів. Їм вручили грамоти та квіти. Далі свято продовжилось концертною програмою.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 вересня 2013, 10:13 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації