Вхід | Реєстрація

Новосанжарці презентували свій район на Сорочинському ярмарку

Новосанжарці презентували свій район на Сорочинському ярмарку

21 серпня новосанжарський павільйон зустрічав відвідувачів Національного Сорочинського ярмарку.

Презентацію організували управління агропромислового розвитку, профспілка працівників агропромислового комплексу та відділ культури і туризму райдержадміністрації, а суттєву допомогу їм надали рада сільськогосподарських товаровиробників району, ДП «Новосанжарське лісове господарство» та сільські ради.

Зі сцени про досягнення району говорили заступник голови райдержадміністрації Володимир Борт та заступник голови районної ради Микола Перерва. Протягом останніх двох років у районі зроблено чимало, а саме: газифіковано населених пунктів — 100 %, забезпечено водогонами — 65 %, вуличним освітленням — 28 з 29 сільських рад, відновлено, відремонтовано, реконструйовано 22 заклади культури. Ремонтуються ФАПи та амбулаторії, створюються чудові місця відпочинку. Проведено заміну вікон на енергозберігаючі у Новосанжарському НВК, Нехворощанській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Зараз ця робота триває в центральній районній лікарні.

Також керівники підкреслили, що за минулий рік на Новосанжарщині відновили мотобольне поле, створили мотобольний клуб «Колос», у Руденківці завершують будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям. На їх думку, одним з пріоритетних напрямків роботи влади є втілення в життя ініціатив Глави держави щодо надання кожній дитині права на отримання дошкільної освіти. Представники Новосанжарщини розповіли, що в рамках виконання завдань Президента України в районі вже відкрито 5 нових дитячих садочків. На черзі — відкриття ще двох дошкільних навчальних закладів.


Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2013, 09:24 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації