Вхід | Реєстрація

Свято Першого дзвоника у Кобеляках

Свято Першого дзвоника у Кобеляках

Журналісти «ЕХО» побували на святі в Кобеляцькій загальноосвітній школі № 2.

Цього року свято Дня знань в Кобеляках відбулось не у вихідний день, як це планувалось раніше, а другого вересня, у понеділок. Після прохолодного і сіруватого останнього тижня літа природа подарувала нашому місту ясний і погожий ранок. І він розцвів посмішками дітей, щасливими обличчями батьків, стриманими усмішками вчителів, інколи переляканими оченятами крихітних першокласників. Місто святкувало початок нового навчального року. Дружними родинами у святковому вбранні та з гарним настроєм кобелячани йшли до своїх шкіл. Традиційний день Першого дзвоника щороку перетворюється на велику і радісну подію. Це свято білих бантів і блузок, строгих костюмів та розмаїття букетів. Таким був початок і цього нового навчального року.

Журналістам «ЕХО» випала нагода побувати на святі Першого дзвоника у Кобеляцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2. На шкільному подвір’ї задовго до початку свята почали збиратися школярі та їхні батьки. Цього дня особлива увага була прикута до найменших школярів — першокласників. Тим більше, що за шкільні парти цього року сіли аж 88 малюків.

Маленьких та гарних школярів представили та запросили на шкільне подвір’я. Вони, тримаючи в одній руці букет квітів, а в іншій — руку товариша, пройшлися перед старшими школярами.

З початком нового навчального року всіх привітала директор школи Світлана Грінько.

— Позаду шкільні канікули. І вже сьогодні наша шкільна родина зібралася знову, — каже Світлана Юріївна. — Дуже багато завдань поставив перед собою новий навчальний рік. Свято знань — це свято мрій, усмішок та надій. Воно об’єднує всі покоління і людей різних професій. Тож я від щирого серця вітаю всіх зі святом — Днем знань. Цей особливий день приніс радість нашим малесеньким першокласникам. Адже вони вперше переступають поріг нашої школи. Також це особливий день і для одинадцятикласників, і для моїх колег, які віддають душу, серце і знання дітям. І я впевнена, що всі ми разом створимо необхідні умови для того, щоб діти запам’ятали сьогоднішній день на все своє життя як один з найкращих, — підсумувала директор.

Цього дня дарували свої вітання і найменші учні, і майбутні випускники школи. А завершилося свято традиційним першим дзвоником. Цього року його виконали першокласниці Настя Гордійко, Катя Худенко, Настя Прійдан та одинадцятикласники Максим Пищита, Сергій та Дмитро Койнаш. Після чого всі учні пішли на перший у цьому навчальному році урок.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 вересня 2013, 11:39 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації