Вхід | Реєстрація

Світлана Ніколенко: «Керівники змінюються, а гарні традиції залишаються»

Світлана Ніколенко: «Керівники змінюються, а гарні традиції залишаються»

Днями в Кобеляцькій міській школі № 2 змінився директор. Ця новина миттєво облетіла місто і район.
Городяни жваво обговорюють зміну керівництва у школі № 2. У принципі, такий інтерес можна зрозуміти. Адже цей навчальний заклад є найбільшим і багато в чому найпотужнішим у районі. Та й колишній його директор Світлана Грінько мала репутацію умілого керівника.

Дехто з батьків тих дітей, хто навчається в даному закладі, стверджував, що Світлана Грінько пішла на підвищення. Конкретніше, їй запропонували директорську посаду в якомусь великому місті. Називали Кременчук. Інші запевняли, що тут не обійшлося без інтриг і боротьби за посаду. Нібито ціла делегація педагогів школи № 2 приходила до завідуючої відділом освіти Наталії Коваль умовляти не звільняти їх керівника.

У вівторок 10 вересня ми зустрілися з завідуючою відділом освіти. Наталія Мефодіївна пояснила: «Світлана Юріївна написала заяву про звільнення за власним бажанням. Вона вирішила піти на заслужений відпочинок, добросовісно відпрацювавши на педагогічній ниві 25 років. Це — її право. Вийшовши на пенсію, Світлана Грінько може й далі продовжити трудову діяльність. Але не в педагогіці, точніше, не в школі. А науково-дослідницьку, методичну чи тим більше підприємницьку діяльність вона вести може. Уже призначений новий керівник. Це — Світлана Володимирівна Ніколенко. Вона у свій час закінчувала школу № 2. Після вузу працювала там учителем. Із 1997-го року перейшла на роботу в районний відділ освіти. Світлана Володимирівна, на мою думку, є ледве не ідеальною кандидатурою для того, щоб очолити міську школу № 2. Вона знає і вміє все: від роботи вчителя до ведення документації і господарських справ».

Доки Наталія Коваль розповідала, до її кабінету заглянула сама Світлана Ніколенко. Завідуюча запросила директора зайти і поділитися планами на найближче майбутнє. Світлана Ніколенко розповіла: «Керівники, як відомо, змінюються скрізь. Це — нормальний процес. А добрі традиції, якщо вони є, мають залишатися. У школі № 2 ці традиції є. Тому ніяких кардинальних змін, реформ вона не потребує».

А ось нових учнів у навчальному закладі, за словами Світлани Ніколенко, чекають. Хоча й зараз цей заклад є найбільшим у районі. У школі № 2 навчається 770 учнів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2013, 15:29 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації