Вхід | Реєстрація

Ганжівка таки з водою

Попри всі проблеми і негаразди, затримки з виконанням робіт та скептичні очікування, жителі Ганжівки вже кілька тижнів користуються якісною питною водою.

Кілька тижнів тому в «ЕХО» вийшла публікація про те, що в селі Ганжівка відбулися урочистості з приводу пуску довгоочікуваного водогону. Крім розповіді про сам захід, мова йшла і про проблеми, із якими найближчим часом доведеться зіткнутися жителям села. Зокрема, було написано про те, що вже в найближчі кілька днів води в Ганжівці не буде. Причина — відсутність необхідного пакету документів, у тому числі дозволів на спецводокористування та договору з електриками.

Минуло два тижні. Та все ж вода в Ганжівці є. І вона не зникла, попри песимістичні прогнози і скептичні настрої. Про це першим повідомив редакції голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич. Керівник районної виконавчої влади у зв’язку з цим запропонував помістити в «ЕХО» спростування недостовірної інформації. Що ми, зрештою, у даній статті і робимо. Так, вода від запуску і до сьогоднішнього дня тече з кранів жителів Ганжівки. У тому числі є вона і в оселі Ганни Захарченко, яка вже стала справжньою «зіркою» «ЕХО», фігуруючи в кожній статті, присвяченій ганжівській воді.

Уже є навіть людина, котра візьме на себе вирішення всіх наступних питань, пов’язаних із водою. Головне з яких — збір коштів. Зібрані і гроші на оплату всіх дозволів і допусків. Є й домовленості про те, що їх найшвидше нададуть. Тут зусиль доклав голова РДА Анатолій Таранушич. Здається, усе добре.

Але проблема, піднята в попередній статті, від цього нікуди не зникає. Адже дозволів, як і раніше, немає, а вода — є. І ця проблема стосується не лише Ганжівки і води, а організації всього українського суспільства. Виходить, якщо за законом не можна, але дуже хочеться, то все можна «вирішити». «Вирішити» як подачу води для людей, так і уникнути покарання, якщо, скажімо, убити когось або отруїти токсичними відходами. Із усіма ж можна «домовитись».

 

P. S. Через один із кіосків розповсюдження преси співробітник Кобеляцької РДА передав статтю під назвою «Брехлива маніпуляція фактами, або Баба Яга проти». Під нею стоять прізвища кількох людей. У статті критикується попередня публікація в «ЕХО» щодо ганжівського водогону.

Редакція пропонує автору роботу журналіста. Оплату праці гарантуємо.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2013, 10:42 | Кобеляки | Суспільство
1. шофер / 17 вересня 2013, 12:44
Є один момент, за котрий мені дуже хочеться поцікавитися. Наскільки мені відомо, водогін у Ганжівці зробили із металевих труб. Питання - чому не використали пластик? Дешевий, безвредний, і головне - вічний. Чому стався такий явний прохаб? Як по міні, то цей прохаб настільки явний, що навіть трохи здається що так задумано...
2. шофер / 17 вересня 2013, 12:44
У стаття критикується попередня публікація в «ЕХО»
у статтІ
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації