Вхід | Реєстрація

Реванш без розгрому

У неділю кобеляцький «Колос» на домашній арені впевнено переграв «Елеватор» із Селещини.
Позаяк у останніх іграх футболісти кобеляцького «Колоса» демонстрували досить змістовну гру, то й самі спортсмени, й уболівальники небезпідставно сподівались на успіх у черговому матчі першості Полтавської області. Тим більше, що «колосяни» грали вдома, а в гості до них завітав аутсайдер турніру селещинський «Елеватор». Забігаючи наперед можна сказати, що поєдинок і його результат виправдали сподівання кобелячан. Але не в повній мірі. Для цього слід згадати недавню історію протистояння цих команд. Справа в тому, що в першому колі чемпіонату «Колос» програв «Елеватору» з рахунком 3:5. Програв, виграючи по ходу матчу 3:1 і маючи значну ігрову перевагу. Та кобеляцькі футболісти свої моменти для взяття воріт відверто «розтринькували», а гравці «Елеватора» — використовували майже на сто відсотків.

Щось схоже відбулося і у звітному поєдинку. Уже за перші десять стартових хвилин кобелячани мали вигравати з рахунком 2:0. Двічі повинен був забивати Ярослав Постольник. А до кінця матчу Ярослав міг зробити «покер». Та молодому форварду вдавалось усе, крім завершального удару. Подібним марнотратством грішили і всі його партнери. Навіть супердосвідчений Сергій Лупинос примудрився не забивати з «убійних» позицій. І лише Євген Безуглий зумів «розмочити» рахунок у першій половині гри. А Олег Грубий, учергове «викотившись» віч-на-віч із воротарем, подвоїв перевагу господарів. У другому таймі гра проходила за схожим сценарієм. Та так і закінчилась із рахунком 2:0 на користь «Колоса». Хоча голів повинно було бути не менше десяти.

Попереду в «Колоса» матчі з набагато серйознішими суперниками, які подібного марнотратства не вибачать.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2013, 13:37 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації