Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах відзначили День фізичної культури і спорту

У Нових Санжарах відзначили День фізичної культури і спорту

Відзначити подію на новосанжарському центральному стадіоні зібралися учні та вчителі району, ветерани спорту та фізичної культури.

На свято завітав і голова районної ради Володимир Левицький, який виступив з вітальним словом та нагадав:

— Україна має багатий спортивний потенціал і свої перемоги. Ми можемо пишатися братами Кличками, Андрієм Шевченком, Яною Клочковою та багатьма іншими. Ми маємо на кого рівнятися та повинні докласти максимум зусиль, щоб і надалі показувати високі результати на районному рівні.

Зокрема, він зазначив, що районною радою активно виконуються нові соціальні ініціативи Президента України, які передбачають створення умов для розвитку спорту та збереження традицій на Новосанжарщині. Володимир Левицький запевнив, що на сьогодні в районі працюють 27 спортивних майданчиків. Минулого року відновлено мотобольний стадіон «Колос» у Стовбиній Долині. Цього року мають відкрити футбольний майданчик зі штучним покриттям у Руденківці.

Потім голова районної ради вручав почесні грамоти людям, які займаються спортом або сприяють його розвитку в районі. Так, приміром, був нагороджений начальник відділу освіти РДА Юрій Зінченко, учень ДЮСШ Владислав Островерхий, учитель фізкультури Новосанжарського НВК Анна Сліпець та інші. Присутніх привітала зі святом головний спеціаліст відділу освіти РДА Тамара Кусайко.

Після урочистої частини заходу проходять футбольні матчі між учнями середніх шкіл району, які приїхали з різних куточків Новосанжарщини. У фінал турніру вийшли команди Новосанжарського НВК та Нехворощанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У вирішальній грі з рахунком 4:0 виграла футбольна команда з Нехворощі.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2013, 10:33 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації