Вхід | Реєстрація

Перший соліст «Фрістайлу» зібрав у Нових Санжарах повний зал

Перший соліст «Фрістайлу» зібрав у Нових Санжарах повний зал

В Нові Санжари приїздив з концертом соліст популярного у 90-х гурту Анатолій Кірєєв, який виконував для новосанжарців російські та зарубіжні хіти. Глядачі проводжали його зі сцени овацією, артист дякував за прийом і обіцяв повернутися.

29-го вересня у медичному центрі «Нові Санжари» почали збиратися новосанжарці, які з цікавістю чекали початку незвичного дійства. Адже далеко не кожен день до нас приїздять співаки з концертами. Виступ Анатолія Кірєєва в Нових Санжарах був проанонсований заздалегідь. Напевно, це посприяло тому, що на концерт співака прийшла така кількість людей. Глядацький зал був повен. На це не вплинула навіть ціна на квиток: його можна було купити за 50 гривень. Для селища це доволі значна сума. Переважну більшість глядачів склали люди середнього та старшого віку.

Отже, на годиннику 16:00, але концерт ще не починається. Та хвилин через 10, коли глядачі вже разів зо три аплодисментами припрошували на сцену, виходить гурт і сам Анатолій Кірєєв у супроводі чотирьох чарівних красунь, які гаряче танцюють на сцені в такт музиці. Співак вітається з присутніми і співає пісню та підбадьорює слухачів:

— Веселей, не грустим! Мы еще долго будем вас веселить!

Як виявилося, це були не просто слова, адже співак дарував одну за одною пісні Френка Сінатри, Хуліо Іглесіаса, Роберта Палмера, Тоні Крісті, Баррі Манілова, та, власне, хіти «Фрістайлу». На початку глядачі більш-менш спокійно слухали на пісні, а далі все більше запалювалися та радісніше реагували на виконане. Мабуть, важливу в цьому роль зіграла танцювальна підтримка дівчат, які мало не  на кожну пісню змінювали костюми: були то гітаристками, то циганочками, то карнавальними дівами і запалювали своєю енергетикою присутніх.

Наприкінці концерту новосанжарці подарували Анатолію Кірєєву щедрі овації і дружно скандували «Спасибі». Після цього бажаючі могли підійди до співака і сфотографуватися на згадку. Концерт настільки припав новосанжарцям до душі, що вони запрошували співака ще приїхати в наше селище. Сам виконавець пісень запевнив, що йому дуже сподобалося у Нових Санжарах і він обов’язково відвідає їх знову.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. limar / 8 жовтня 2013, 10:36
Цей чоловік в Нехворощі під плюсову фонограму навіть рота відкривав не в такт. Позор таким виконавцям.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації