Вхід | Реєстрація

Вільховатському спортивному залу дали друге життя

Вільховатському спортивному залу дали друге життя

У суботу більшість жителів села Вільховатка гуляли до ранку. Цього дня вони святкували день свого села та відкриття відреконструйованого спортивного залу.

Відзначати дійство почали ближче до обіду. І розпочалося свято зі спортивним запалом. Адже цього дня у Вільховатці відкривали відреконструйований спортивний зал, який уже протягом багатьох останніх років не працював.

Об 11 годині до села починають з’їжджатися гості з району. Сільський голова Володимир Скляренко зустрічає їх, виходячи з приміщення сільської ради. Він, святково вбраний у діловий костюм, із посмішкою зазначає: «Бачите, яка погода хороша сьогодні! То ж ми тиждень на колінах у Бога сонячний день випрошували (ред. — сміється сільський голова).

— Та звернулися б до нас. Ми маємо з ним прямий зв’язок, — сміючись відповідають гості.

І справді, погода цього дня була сонячною, хоча і дещо прохолодною. Та для жителів Вільховатки це не мало жодного значення. Вони були в доброму гуморі та налаштовані гарно відсвяткувати.

Через деякий час місцеві жителі та гості збираються біля відреконструйованого приміщення спортивного залу. Першим до слова запрошують голову Кобеляцької райдержадміністрації Анатолія Таранушича.

— Спортивний зал у Вільховатці не працював близько п’ятнадцяти років, адже він був не придатний для експлуатації, — каже голова РДА. — Та спільними зусиллями вдалося зробити все для того, аби він, усе ж таки, запрацював із сьогоднішнього дня.

Насамкінець свого виступу Анатолій Олексійович подарував для спортивного залу м’ячі та волейбольну сітку. Після чого відбулося вручення нагород тим, хто допомагав у відбудові приміщення.
Наступним до мікрофону вийшов сільський голова Володимир Скляренко.

— У ці дні ми відзначаємо 70-річчя визволення нашого краю від німецько-фашистських загарбників, — каже сільський голова. — І вже традиційно в ці дні святкуємо день села. І так відбувається протягом останніх 26 років. Та цьогоріч святкування співпало з відкриттям спортивної споруди, яке стало можливим завдяки тісній співпраці місцевої громади та розумінню районної влади. Насамкінець свого виступу він висловив сподівання, що у відремонтованому спортивному залі відбуватиметься якомога більше змагань і всі діти села виявлять бажання займатися в ньому спортом.

Останнім до мікрофону підійшов голова Полтавського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Головань. Він зазначив, що відкриття спортивного залу — це неоціненний вклад у майбутнє.
— Я сподіваюся, що ті, хто будуть займатися в цьому спортивному залі, стануть невдовзі однією дружною родиною, — сказав Анатолій Леонідович.

Він, до речі, також приїхав не з пустими руками. І щоб заняття спортом були більш змістовними, у подарунок презентував футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі.

Після виступів гостей свою спортивну силу продемонстрували кобеляцькі спортсмени — Артем Письмак та його команда юнаків і дівчат. Після показового виступу вільховатським інструкторам зі спорту вручили символічний дерев’яний ключ від спортивного залу. Перерізавши стрічку, усі присутні зайшли всередину. Через деякий час там розпочався турнір із волейболу. На завершення спортивного свята учасники змагань були нагороджені кубками та грамотами. А далі всіх жителів і гостей чекав святковий концерт та частування смачними стравами.


Автор: Дарина СРІБНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2013, 14:42 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації