Вхід | Реєстрація

Наталія Гомля: «Ніякої отсебятіни!»

Наталія Гомля: «Ніякої отсебятіни!»

17 вересня в Управлінні праці та соціального захисту населення відбулася щорічна нарада з уповноваженими працівниками щодо призначення субсидій. Її провели у зв’язку з відкриттям опалювального сезону.

О 9:00 в приймальні Наталії Гомлі зібралися уповноважені працівники майже з усіх сільських рад району. Відкрила засідання, власне, начальник, яка, привітавшись з присутніми, зазначила:

— Ми вкотре зібралися разом, щоб поспілкуватися про нові турботи в нарахуванні житлових субсидій до опалювального сезону і налагодити якісну співпрацю, яка принесла в минулому році користь 969-и жителям району, зокрема, 719-и особам, які є інвалідами або належать до малозабезпечених верств населення.

Найбільше призначено субсидій на опалювальний сезон 2012-2013 рр. було у селищі Нові Санжари (377 чоловік), селах Лелюхівка (104 чоловік), Мала Перещепина (104 чоловіки), Руденківка (76 чоловік).

Наталія Гомля підкреслила, що цього року сподівається на ще вищу продуктивність роботи, ніж минулого року. Зазначила, що кожну заяву на призначення житлової субсидії комісія буде розглядати індивідуально, враховуючи всі нюанси, та попередила присутніх:

— Ніякої «отсебятіни» не проявляти. Усе вирішуватиметься згідно чинного законодавства та у відповідному порядку. Кошти, що використовуються на субсидії, — державні гроші, а там, де є державні гроші, є особливий державний контроль.

Начальник управління закликала до сумлінного виконання обов’язків, які покладені на плечі уповноважених сільських рад, та активної співпраці з жителями села, які особливо потребують житлових субсидій.

Наталія Гомля порадила розмістити на стендах у сільських радах детальні інструкції щодо житлових субсидій, які були вручені заздалегідь усім присутнім, щоб кожна людина мала вільний доступ до інформації та могла ознайомитися з нею і, за необхідності, подати відповідну заяву.

Наталія Григорівна також запевнила, що управління праці увесь час удосконалюється та знаходить способи бути ще ближчими до людей та їхніх проблем. Приміром, можна завше подзвонити в управління праці на безкоштовну гарячу лінію: 3-16-08. Вас уважно вислухають та зможуть дати фахову відповідь з питання, що вас цікавить. Підкреслила, що відновилися соціальні виїзди.

Після цього слово було надано начальнику відділу грошових виплат та компенсацій Світлані Павленко. Вона детально пояснила уповноваженим, як правильно заповняти заяву на призначення житлової субсидії, та пояснила нюанси її приймання. У цей час присутні уважно слухали та гортали відповідні зразки правильного оформлення документів. Також Світлана Павленко наголосила:

— Якщо в людини, яка отримує субсидію, змінилися життєві обставини, то повідомляйте одразу нас, щоб ми могли зробити новий перерахунок та уникнути недоплати чи переплати.


Автор: Роза ТУМАНОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2013, 09:07 | Нові Cанжари | Суспільство


1. 17 вересня / 8 жовтня 2013, 09:49
клуня
2. order444 / 8 жовтня 2013, 12:34
"Ніякої «отсебятіни» не проявляти...."
Це взагалі нонсенс. Керівник такого рівня, а висловлюється, як щойно з зони "відкинулась". Хоча вони всі там такі керівники, навіть вже на фото не поміщаються))))Крісло хоч витримає???
3. 888 / 9 жовтня 2013, 23:14
клуша точно..вот такие кухарки руководят нами.За мед себе должность купила.а теперь отсебячину толкает
4. мойдодир / 10 жовтня 2013, 08:36
Навіщо на жінку нападати?вона говорить доступною мовою,щоб зрозуміли всі,а як керівник-ввічлива та доступна, хоча інколи буває дратівливою.
5. 999 / 10 жовтня 2013, 09:59
почему не пишут про откат премии
6. order444 / 10 жовтня 2013, 10:34
почему не пишут про откат премии

Ооооо, знову чергова "законна схема"? А можна детальніше, бо мабуть не всі розуміють?
7. читач / 10 жовтня 2013, 15:46
" order444 / сьогодні, 10:34 " шо тут не ясного, начислили премію, людина пішла зняла гроші і віднесла ...
8. Людина / 11 жовтня 2013, 14:26
гомля, якаж ти Скотина, скількиж ти кровушки попила у людей
9. погляд зі сторони / 14 жовтня 2013, 12:20
order444 / сьогодні, 10:34 " шо тут не ясного, начислили премію, людина пішла зняла гроші і віднесла ...

Шановні, це тільки я помітив, що це відкрита корупція???? Цими коментарями як мінімум повинні зацікавитись відповідні органи. Чому це посадовцю співробітники віддають зароблені копійки??? Це, що така благодійність? Чи може як при панах, щомісячний податок в скарбницю пана на право працювати? Люди, чому ви це мовчки робите? У нас же є право голосу! Чи може вас все влаштовує???
10. патріот / 14 жовтня 2013, 14:10
Якщо владі не байдуже майбутнє людей,то потрібно Н.Гомлю зняти,а на її місце (як і планували)поставити Б. В.Федоренка .
11. місцевий / 14 жовтня 2013, 15:04
Борисе:"гадом"буду,якщо ти не сам пишеш під ніком "патріот". Посуди сам, який з тебе керівник,за що не брався ,усе закінчується ганебно,а люди страдають. Гомля нормальний функціонер,а ти звичайний мусор.Не ганьбись,займись рибалкою,чи іди працювати до Джежелого.
12. Істина / 14 жовтня 2013, 18:32

10. патріот пише:
«Якщо владі не байдуже майбутнє людей,то потрібно Н.Гомлю зняти,а на її місце (як і планували)поставити Б. В.Федоренка .»
Не ініціюйте відслідковуваних коментарів.
13. Патриот / 14 жовтня 2013, 21:46
Це вам не 30-i роки
14. пенсіонер МВД / 15 жовтня 2013, 15:09
Оцехтось насмішив запропонувавши Боріка Федоренка,мабуть тільки тут він ще й не працював.Не смішіть людей, цей чолов"яга бездарь та невдаха з амбіціями посла чи міністра .
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації