Вхід | Реєстрація

Оформити документи допоможуть на пошті

Оформити документи допоможуть на пошті

20-го вересня в Нових Санжарх відкрили Центр адміністративних послуг через мережу відділень поштового зв’язку Новосанжарщини. Відтепер жителі району можуть вирішити багато соціальних питань, просто надіславши листа поштою.

Відкриваючи центр адміністративних послуг, заступник голови РДА Володимир Борт нагадує, що був підписаний регламент взаємодії між райдержадміністрацією та «Укрпоштою».

— Для мешканців району відкриття такого центру має неабияке значення. Адже тепер людині не потрібно їхати по довідку у райцентр, а достатньо піти до найближчого відділення, працівники якого допоможуть зробити звернення, потім відправлять документи до державної інстанції. Через пошту громадяни отримають уже готові документи, які їм принесуть просто додому.

Керівник центру обслуговування споживачів Галина Яременко зазначає, що вже сьогодні мешканцям селища та району готові запропонувати надання 21 адмінпослуги через відділення поштового зв’язку. До кінця року цей перелік збільшиться до 50 найменувань.

— Якби ще й замінити права через цей центр можна було, — говорить один із чоловіків, присутніх на відкритті центру, — а то як хто не поїде, то немає бланків.

— Та вже відмінили заміну прав, — тихо підказує один із чиновників.

Представники «Укрпошти» та влади запевняють, що спектр адмінпослуг центру буде розширюватися і в майбутньому, цілком можливо, з його допомогою можна буде і права замінювати.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2013, 09:16 | Нові Cанжари | Суспільство
1. ната / 9 жовтня 2013, 12:51
Оформити документи допоможуть на пошті !?!? Ми всі час від часу користуємося послугами пошти і от у мене склалося враження , що тут час зупинився десь в 70-80 роках /правда компьютери зявилися/ І це в Полтаві , а що вже говорити про села і райцентри . Працівники , хоч і молоді дівчата, якісь заторможені чи соні ,приміщення обідрані ,відвідувачів просто "не люблять", якщо в черзі чоловік 10 , то це вже катастрофа , бо вас обслуговуватимуть повільно /розказуючи співробітниці всяку дребедень/і з почуттям того , що там,за стойкою центр всесвіту . І тут можна буде здавати ВАЖЛИВІ для кожного документи на оформлення - НЕ ВІРЮ і НЕ ДОВІРЮ .Якщо хтось був на Новій пошті /чи іншій комерційній/ - то порівняння з Укрпоштою просто неможливе по всіх параметрах .
2. читач / 9 жовтня 2013, 14:18
та нормальні там дівчата, скільки туда приходилося то восновном швидко, то діло в кліентах "старпёрах" які тормозять і задержують чергу
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації