Вхід | Реєстрація

Біля каплички встановили скульптуру Богородиці

Біля каплички встановили скульптуру Богородиці

У день Віри, Надії, Любові та матері їх Софії біля храму-каплиці Святих великомучениць встановили скульптуру Божої Матері.

Традиційно 30-го вересня біля каплички, розташованої біля повороту на Судівку, проходить служба.
Цього року пройшло освячення статуї Пресвятої Богородиці, встановленої 29-го вересня. Її вага становить близько 1 тонни, висота 1,85 м.

Приємною особливістю було те, що до каплички прийшли троє малих дівчаток Віра, Надія та Любов разом зі своєю мамою та бабусею — чи не найголовніші винуватці свята. Це сім’я Олега та Анни Нездойминогів.
Нікого не залишила байдужим проповідь отця Івана, який окропив святою водою статую та всіх присутніх біля каплички. А діткам у їхнє свято подарував іграшки.

Тепер кожен охочий зможе прийти до каплички, щоб поставити свічку та помолитись Пресвятій Богородиці.


Автор: Прес-служба селищної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. Ясен / 6 жовтня 2013, 13:19
Чудова справа!Для подорожніх це святе місце,яке майже ніхто не минає.А тепер ,коли біля каплички розташована ікона Богородиці ,проїхати мимо ,без зупинки неможливо. Для отих маленьких Віри,Надії,Любові цей день запам"ятвється на все життя,а місце,є місцем їхнього благословення.
2. Чаплян / 6 жовтня 2013, 19:41
Молодцы,а говорили что власть в санжарском р-не не работает для населения
3. читатель / 6 жовтня 2013, 19:59
2. Чаплян пише:
«Молодцы,а говорили что власть в санжарском р-не не работает для населения»

Ініціатор спорудження каплички і всього цього дійства селищний голова Андрій Река не має нічого спільного з так званою "владою"Новосанжарського р-ну яка дійсно нічого не робе для населення.
4. Методист / 6 жовтня 2013, 23:57
А чому не запросили на вiдкриття голiв РДА та РР?
5. тутешній / 7 жовтня 2013, 11:42
Методисте,ти думаєш ,що говориш?це-ж головні в р-ні,якби захотіли ,то самі приїхали б,ще й дівчаткам цукерок захватили б.Та біда в тім ,що їм цікаво лише там,де дійства орг-є парт.,або обл..А на нас їм наср....
6. житель Чкалова / 9 жовтня 2013, 16:23
4. Методист пише:
«А чому не запросили на вiдкриття голiв РДА та РР?»
От якби це було в Драбинівці,а не в опальному райцентрі,то ...Ви що небачите як оті головки РДА,та Райради не люблять Н.Санжари?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації