Вхід | Реєстрація

Спортсмени-інваліди здобули три медалі на обласній спартакіаді

Спортсмени-інваліди здобули три медалі на обласній спартакіаді

150 спортсменів-інвалідів із 18 районів Полтавської області зібрала IX обласна спартакіада Всеукраїнської організації «Союз організацій інвалідів України» для осіб із обмеженими фізичними можливостями, яка відбулася 13 вересня на центральному стадіоні Зінькова.

Не дивлячись на те, що відбувалися змагання, атмосфера заходу була напрочуд дружня завдяки теплому прийому Зіньківщини. Усіх учасників привітали та побажали здоров’я і перемог голова Зіньковської районної організації інвалідів Людмила Сохацька та голова Полтавської обласної організації інвалідів Сергій Чумак.

Особисто-командні змагання відбувалися з 7-ми видів спорту: фігурна їзда на візках, дартс, «городки», закидання м’яча у кільце, боча, метання кілець і смуга перешкод, на якій учасників підтримували альпіністи спортклубу «Урбіс».

Команда новосанжарського районного територіального центру у складі Тамари Гур’євої, Богдана Роя, Миколи Мороза, найактивніших учасників групи соціальної активності інвалідів «Прометей», повернулася з Зіньківщини з 3-ма медалями (комплект медалей). Абсолютну першість із дартсу з результатом 186 очок виборов Микола Мороз із Старих Санжар, поповнивши свою скарбницю черговим «золотом», що забронювало йому місце у складі команди Полтавської області на Всеукраїнській Спартакіаді в АР Крим. «Срібло» у Тамари Гур’євої («городки»); 3 місце, «бронза» з бочі, у того ж Миколи Мороза.

Є Олімпійські ігри, чемпіонати України та світу, але є ось такі спартакіади, медалі з яких (навіть не медалі, а сама участь) для багатьох учасників є найдорожчим за «золото» та «срібло», тому що вони переброли себе і повірили в себе!

Маємо надію на наступні спортивні рекорди новосанжарців.


Автор: Оксана Червона, завідуюча відділенням соціально-побутової адаптації терцентру


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації