Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі педагоги відзначили своє професійне свято

Кобеляцькі педагоги відзначили своє професійне свято

Уже традиційно в першу неділю жовтня ми вітаємо тих, кому особливо вдячні за знання та життєву мудрість. День працівників освіти — свято, яке об’єднує всіх: дітей, батьків, вихователів та вчителів.

Саме педагоги, учителі, вихователі, наставники терпляче й уміло відкривають малюкам і вже дорослим юнакам та дівчатам світ знань, допомагають знайти своє місце в житті.

Кожен із нас часто згадує свого вчителя — того, котрий долучив до книги, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Напередодні професійного світа всіх педагогів працівники освіти зібралися в районному Центрі культури та дозвілля.

Першим усіх освітян привітав голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич. Він висловив слова вдячності вчителям за їхню натхненну і самовіддану працю. І запевнив, що наші педагоги займають чільне місце на рівні області й усієї держави. Як приклад, він навів той факт, що за останні роки суттєво зросла кількість учнів, бажаючих взяти участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах. Минулого року, за словами Анатолія Олексійовича, 48 школярів вийшли у фіналісти, а 19 із них повернулися додому з почесними призовими місцями.

З привітаннями звернулися до освітян голова Кобеляцької районної ради Юрій Тагадюк і міський голова Олександр Ісип. Очільник міста у своєму виступі зазначив, що сьогодні педагоги працюють у складні для нашої країни часи. Тому він побажав, аби всі недоліки та проблеми сучасного суспільства в майбутньому могли виправити діти, виховані кобеляцькими вчителями.

Після промов керівників міста та району кращих працівників педагогічної ниви нагородили грамотами. Також були відзначені ветерани праці освітянської ниви, досвідчені та шановані люди, які навчили та виховали не одне покоління кобелячан. Не забули і молодих педагогів, які тільки-но почали працювати.

А далі на всіх присутніх чекала концертна програма. Перед глядачами виступили талановиті та творчі освітяни району, які не лише несуть знання дітям, а й мають артистичний хист та прекрасні вокальні дані. Також ведучі відзначили, що цьогоріч на фоні багатьох ювілейних дат та урочистих подій, які відзначав наш район, відбулася ще одна подія, проте вже в освітянському середовищі району. Адже на світ з’явилася книга під назвою «Історія розвитку освіти Кобеляччини», яку написала колишній голова райкому профспілки працівників освіти Алла Бажан. Під гучні аплодисменти автора книги запросили на сцену та вручили букет квітів.

Зрештою, слово за словом, пісня за піснею, так і підійшло святкування Дня вчителя до завершення. Ми бажаємо вам, дорогі освітяни, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, оптимізму і великої людської вдячності.


Автор: Дарина СРІБНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2013, 12:42 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації