Вхід | Реєстрація

Каштани спиляли. Обіцяють посадити нові

До редакції зателефонували кілька жителів Кобеляк із одним повідомленням. Люди розповідали, що в центрі міста, на розі вулиць Шевченка і Дніпропетровської, були спиляні каштани.

Цими повідомленнями кобелячани вчергове підтвердили, що дуже болісно сприймають будь-яке видалення дерев у місті. Досить лише згадати, скільки протестів було, коли комунальники і енергетики вперше обрізали каштани по вулиці Касьяна. Це зараз до цієї процедури всі звикли, а кілька років тому… Мало до демонстрації не доходило.

Секретар міськради Сергій Галушко, коментуючи історію з нещодавно спиляними деревами, розповів, що відповідні дозволи влада надавала. Посадовець уточнив, що у свій час до виконкому звернувся приватний підприємець Олександр Войт із проханням дати дозвіл на спилювання трьох каштанів. На їх місці бізнесмен планує облаштувати стоянку для легкових автомобілів. Свої наміри підприємець мотивував тим, що через пожвавлений транспортний рух по вулиці Дніпропетровській, особливо в період вивезення буряка, припарковані на узбіччі автомобілі заважають проїзду величезних вантажівок.

Сергій Галушко повідомив, що спиляні каштани вже досягли віку зрілості. Також він відзначив, що підприємець Войт, будучи ще й депутатом міськради, пообіцяв висадити на вулицях Кобеляк інші дерева. Нібито це буде зроблено найближчим часом. Що ж, нам залишається лише перевірити, чи буде виконана обіцянка.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2013, 10:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації