Вхід | Реєстрація

Шляховиків не били, але й грошей не дали

Шляховиків не били, але й грошей не дали

Улітку на одній із сесій міськради депутати, розгнівані низькою якістю ремонту доріг, обіцяли побити шляховиків.

Чи були ті обіцянки серйозними чи жартівливими — невідомо. Та минуло кілька місяців і ми вирішили перевірити, що змінилось після тієї сесії. Точніше, чи вціліли обличчя шляховиків і чи прояснилось щось у ситуації із міськими автошляхами. Потрібно сказати одразу, що не змінилось нічого. Фізіономії у шляховиків цілі, а дорожнє покриття, на деяких відремонтованих ними вулицях, — розбите. Зокрема, вулиця Стародніпропетровська, на якій не так давно постелили новий асфальт, як і раніше, потребує ремонту. Мова йде не тільки про ту її частину, на якій шляховики не так давно потрудились, а й про ту, на якій збирались працювати.

Справа в тому, що ще на початку 2013 року з міської ради надійшла інформація про ремонт Стародніпропетровської. У ній повідомлялося, що з обласного бюджету мають перерахувати ще 152 тисячі гривень. Та ці гроші до Кобеляк так і не дійшли. Причина — майже катастрофічний стан справ із бюджетами різних рівнів. У них начебто і є гроші, але всі вони зникають у глибинах Держказначейства. Зникають мільярди. Що ж тут говорити про нещасні 152 тисячі. Більше того, кобеляцьке підприємство «Будсервіс» уже кілька місяців чекає на 60 тисяч гривень за виконані роботи. Як думаєте, де зникли гроші? Правильно — у глибинах…


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2013, 09:21 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації