Вхід | Реєстрація

Незабаром обиратимемо «Надворсклянську красуню — 2013»

Незабаром обиратимемо «Надворсклянську красуню — 2013»

Організатори конкурсу планують провести його наприкінці листопада.

Організатором конкурсу «Надворсклянська красуня» уже традиційно виступає районний Центр культури та дозвілля. Нещодавно його співробітники зв’язалися з редакцією тижневика «ЕХО» та заявили про намір і цього року провести конкурс. За їхніми словами, він має відбутися вже зовсім скоро, наприкінці листопада. Відповідальний за організацію конкурсу Дмитро Бобрищев розповів, що пошук конкурсанток відбувся без проблем. Він особисто провів агітаційну роботу в міських школах та запросив усіх бажаючих дівчат взяти участь у щорічному конкурсі. І вже за тиждень учасниці були визначені. На даний час їх семеро. Чотири з них кобелячанки, дві з Василівки і одна з Мідянівки. Вік учасниць — від 16 до 22 років.

Загалом, як розповів Дмитро Бобрищев, конкурс «Надворсклянська красуня — 2013» відбудеться в п’ять етапів. Перший к — «Презентація». Другий — «Творчий». Під час цього етапу дівчата намагатимуться якомога краще розкрити свої творчі здібності й таланти. Третій етап — «Дівочий коктейль». У ньому учасниці мають проявити свої розумові здібності. Четвертий етап — «Грація», іншими словами, це конкурс купальників. І останній — «Ділова жінка». Дівчата демонструватимуть класичний одяг.

Нагороджуватимуть дівчат у  номінаціях «Надворсклянська красуня — 2013», «Віце-міс та друга Віце-міс Надворсклянська красуня — 2013», «Грація», «Оригінальність», «Чарівність» та «Артистичність». Також глядачі зможуть обрати свою «Міс глядацьких симпатій». У наступних номерах ми надрукуємо фото конкурсанток. Читачі тижневика «ЕХО» зможуть приєднатися до голосування та відправити смс-повідомлення в підтримку однієї з учасниць, яка їм найбільше сподобалась. Ім’я переможниці буде оголошено під час підведення підсумків конкурсу.


Автор: Дарина СРІБНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2013, 10:36 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації