Вхід | Реєстрація

У Кобеляках виступили бітбоксери, воркаутери і паркуристи

У Кобеляках виступили бітбоксери, воркаутери і паркуристи

Близько сотні глядачів прийшли подивитись на незвичайне видовище, яке закінчилось вогняним шоу.

Для початку потрібно роз’яснити читачам, хто ж саме виступав недільного вечора на сцені районного Центру культури та дозвілля. Бітбоксери — це виконавці, які за допомогою голосу імітують звуки різних, як правило, електронних музичних інструментів.

Воркаутери та паркуристи — займаються оригінальними різновидами фізичної культури, поєднаної із мистецтвом. Їх виступи насичені акробатичними номерами. Вважається, що прихильники воркауту та паркуру створюють своєрідні малюнки за допомогою власного тіла.

Фаєрщики або спінери — це представники іншої молодіжної субкультури, які влаштовують перфоманси або, простіше кажучи, вистави, використовуючи вогонь. З вогнем вони танцюють, випускають палаючі факели з рота.
Крім представників цих видів мистецтва, у концерті взяли участь і артисти більш звичних для кобелячан жанрів. Так Аліна Кириченко танцювала східні танці, Анастасія Нескоромна співала, а Олександр М’яких читав реп.
Усі артисти приїхали до Кобеляк із Полтави. Між собою вони познайомились і створили неформальне творче об’єднання після участі в обласному конкурсі «Запали свою зірку».

Цікаво, що продюсером цього незвичайного концерту виступила Анастасія Бодня, десятикласниця з Кобеляцького навчально-виховного комплексу № 1. Настя фактично самотужки запросила артистів, домовилась про оренду залу, організувала приїзд виконавців. Із сторонніх особисту спонсорську допомогу надав кобеляцький міський голова Олександр Ісип.

До речі, Олександр Михайлович разом із трьома дітьми був присутній на концерті і, не шкодуючи долонь, аплодував усім артистам. Та все ж більшість публіки складали підлітки. Щоправда, був у залі помічений і старійшина кобеляцького артистичного цеху Валентин Прядко.

Після закінчення виступів на сцені концерт продовжився на вулиці Касьяна, поряд із будівлею РЦКД. Глядачів вражали своїми уміннями артисти театру вогню «Фенікс». Коштувало все це задоволення лише 15 гривень.

За словами Анастасії Бодні, вона й надалі шукатиме можливості проводити в Кобеляках подібні концерти. Дівчина, між іншим, сама є дипломантом конкурсу «Запали свою зірку».

 

Більше фото ви можете переглянути у нашій галереї


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2013, 14:46 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації