Вхід | Реєстрація

Дев’ятимісячний хлопчик потребує вашої допомоги

Дев’ятимісячний хлопчик потребує вашої допомоги

Андрійкові Кущію потрібно пройти курс лікування після видалення нирки з раковою пухлиною.

Сім’я Ірини та Володимира Кущій проживають в місті Кременчук. І потребують допомоги всіх небайдужих людей. Адже в серпні їхній маленький син Андрійко захворів. Коли звернулись до лікарні, то лікарі поставили невтішний діагноз: об’ємне утворення в нирці. Пухлина сягала дванадцяти сантиметрів і росла з геометричною прогресією. Батьки звернулись до клініки в Ізраїлі. І там лікарі погодились обстежити хлопчика. Наприкінці вересня в клініці Шнайдер Андрійкові зробили операцію (нефректомія). Результат біопсії засвідчив пухлину Вільмса другого ступеня. Нещодавно розпочали курс хіміотерапії. Лікарі перевіряють, чи не постраждали перша і шістнадцята хромосоми. У випадку, якщо постраждали, то додадуть ще одні ліки до хіміотерапії. Мама хлопчика Ірина розповіла, що в Ізраїлі проживає її тітка, яка допомагає їм: возить до клініки, перекладає на російську мову слова лікарів. Тому мовного бар’єру не існує. Та батьки потребують значних коштів на лікування свого сина. Адже лікування, діагностика та аналізи коштують 29 тисяч доларів. Батьки Андрійка вже позичили гроші у друзів, рідних, знайомих, взяли кредит у банку. Та грошей не вистачає. Адже кожен курс хіміотерапї коштує 1270 доларів. А у випадку, коли необхідно поповнити в організмі кров, то це також потребує окремих коштів. Загалом необхідно провести18 курсів хіміотерапії. А це близько 23 тисяч доларів. Та це лише хімія. І скільки буде коштувати лікування побічної дії такої хімії — невідомо. Проте батьки сподіваються, що побічних дій не буде. Додому вони повернуться лише через півроку. Кущії прохають усіх небайдужих людей допомогти їм вилікувати свого хлопчика.

Реквізити для надання допомоги:

ПАТ «Банк Національний кредит»
р/р 26207087768001
МФО 320702
Код ЕДРПОУ 3034107428
Кущій Ірина Валеріївна (мама)
ПриватБанк
картка № 5168757206034870
Кущій Володимир Васильович (тато) моб. (096)798-59-80


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2013, 10:44 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації